40 en met pensioen? Zo doe je dat!

40 jaar en met pensioen

40 jaar en met pensioen? nog 9 jaar te gaan.. en ja we gaan ervoor!of voor in ieder geval voor max 10 uur werken per week.

Wat is fijner dan vroeg met pensioen kunnen? Geld hebben en kunnen doen wat jij wil? Misschien wel een wereldreis maken of vrijwilligerswerk doen? Werk wat je leuk vindt. Ervaring opdoen in andere branches.

Maar hoe doe je dat nou vroeg met pensioen gaan?

Met een gewone baan gaat je dat waarschijnlijk niet lukken tenzij je 10.000 euro of meer per maand verdient en veel apart legt. Ga voor een onderneming, een eigen bedrijf, een eigen online magazine, een webshop of meerdere blogs/online websites.

Wij hebben gemerkt dat bloggen een lange-termijn strategie is. Jarenlang schrijven en je blog promoten, steeds meer bezoekers krijgen en er uiteindelijk een verdienmodel aanhangen. Denk dan aan affiliate marketing, cursussen verkopen en advertising, maar ook gesponsorde content. Mensen die betalen voor een advertorial op jouw blog. Bij affiliate marketing komt er geld binnen terwijl je slaapt. Je moet alleen af en toe je site updaten en nieuwe content schrijven. De affiliate marketing held Jacko Meijaard verdient minimaal 10k per maand met 25+websites.

Het is steeds lastiger om er als influencer nog tussen te komen op de gram, maar als jij gewoon goed bent in Google en dus in SEO dan heb je veel bezoekers via Google. Als jij 2 grote blogs hebt met 200.000/300.000 unieke bezoekers per maand zit je al op 600k bezoekers per maand. Dat is alleen al een paar duizend euro (kan oplopen tot 10k per maand aan advertising), waar je eigenlijk weinig voor hoeft te doen. (Ga voor Ezoic of Mediavine, levert je meer op dan Adsense!). Je kan een team van schrijvers op je blogs/online magazines zetten en iemand voor de sales/marketing en jij kan lekker achterover leunen en de wereld rondreizen of andere leuke dingen doen. Je kan doen wat je wilt zolang er maar geld binnenkomt.

Nog een tip: begin een finance/money/entrepreneurship blog in het Engels. Finance is nu erg trending en vooral als vrouw zal je opvallen en veel in de media komen. Je moet wel geduld hebben en de eerste 3/4 jaar vooral werken en schrijven voor niks, maar als je eenmaal bekendheid hebt en bezoekers via Google krijgt gaat het balletje rollen. Ben jij een vechter en een echte Hustler? Bekijk dan ook ons Engelse blog: hustlersgang.com voor alle bloggers, influencers, entrepreneurs en online money makers.

Maar je kan ook door te beleggen in vastgoed bijvoorbeeld vroeg met pensioen. Het ligt er maar net aan wat je nodig hebt aan inkomsten per maand om met pensioen te kunnen.

Ben je nou helemaal overtuigd? Bekijk dan onze shop en volg de stappen. Work harder!

Hustle now, relax later:)

Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here