Anna Nooshin miljonair? Lees hier meer

anna nooshin miljonair

Anna Nooshin miljonair? Lees hier meer.

Anna Nooshin moet je inmiddels wel kennen, anders heb je toch echt onder een steen gelegen de afgelopen 10 jaar, want ja zolang gaat deze succesvolle dame al mee.

Anna Nooshin is van alle markten thuis. Ze is eigenaresse van een online magazine (daar begon haar carrière), verder heeft ze 2 boeken geschreven: On top en On Life. Ze is een succesvolle influencer met bijna 1 miljoen volgers en heeft een lingerielijn voor Hunkemöller gemaakt. Verder heeft ze veel samenwerkingen met merken en bedrijven.

Ze heeft Holland Next Top Model gepresenteerd en is dus ook op tv geweest. Verder is ze mede eigenaar van het museum: the upside down en last but not least ze heeft haar eigen beauty lijn uitgebracht genaamd NOOSH.

Maar dan is Anna Nooshin inmiddels miljonair?

Wij kunnen hier eigenlijk niks over terugvinden, maar wij denken van wel als je kijkt naar al haar bezigheden, bedrijven en ze is ook al 10 jaar bezig. Ze gaf aan dat ze wel miljonair wilde worden en wij denken dat ze dat inmiddels dus ook wel is. In een interview met nu.nl gaf ze aan binnen 1.5 jaar miljonair te willen zijn en dat zei ze in 2016. Als ze 45 is wil ze niet meer hoeven na te denken over geld. “Financiële ambities zijn belangrijk voor de Iraans-Nederlandse blogger, toch laat ze zich er niet graag over uit. “Voor mij is geld nooit zo’n issue, het is ook niet zo chic om daarover te praten.” Nou wij denken dat ze goed onderweg is en (stiekem) al miljonair is en dit niet zegt tegen de media. Lekker bezig Anna!

Wil jij nou deze dame achterna gaan? Wil jij ook een fulltime inkomen online verdienen of misschien wel meer dan dat? Wil jij reizen en het geld zien binnenstromen? Nou zo makkelijk is het niet. Je moet er wel wat voor doen. Bekijk deze cursus en leer alles wat je moet weten over affiliate marketing. Wordt de volgende Jacko Meijaard!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here