Bekende uitzendbureau’s die je moet kennen. Lees gauw verder.

bekende uitzendbureaus

Bekende uitzendbureau’s. Er zijn er natuurlijk erg veel, maar wij hebben een aantal bekende voor je op een rijtje gezet.

Op zoek naar een job? Dan is het een goed idee om naar een uitzendbureau te gaan. Wat zijn nou die bekende grote uitzendbureau’s die je moet kennen en je kan kijken voor een geschikte job. Benieuwd? Lees dan gauw verder.

Wij hebben er 4 bekende voor je op een rijtje gezet:

1.Randstad

Al 60 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Randstad helpt mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. Zij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit hun medewerkers dagelijks in gesprek staan met hun klanten en kandidaten. Zij denken graag met u mee. Net zoals ze dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken. Ze hebben veel soorten banen in alle regio’s van Nederland. Een aanrader!

2.YoungCapital

YoungCapital moet je gewoon kennen. In 2000, toen Bram Bosveld, Hugo de Koning en Rogier Thewessen nog studeerden, zochten ze een bijbaantje. Online bleken ze niets te kunnen vinden, en dus richtten ze zelf een jobboard op: Studentenwerk. Werkgevers plaatsten hun vacatures en studenten solliciteerden online. Makkelijk, snel en doelgericht.

Op een dag, op de zolderkamer, had Bram een werkgever aan de lijn. “Doen jullie ook aan uitzenden?” vroeg de werkgever. “Jazeker”, antwoordde Bram, om daarna te roepen: “Jongens, we gaan uitzenden!” Een nieuw soort uitzendbureau was geboren. Al bijna twintig jaar zijn zij de schakel tussen jongeren en bedrijven. Ze focussen zich op jongeren en op allerlei soorten banen in verschillende regio’s. Dit uitzendbureau heeft ook diverse prijzen gewonnen.

3.Manpower

Wereldwijd helpt Manpower al sinds 1948 bij flexibele personeelsoplossingen. Dat is de kern van deze organisatie. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een hr-dienstverlener met een ruime diversiteit aan oplossingen. Ze zitten onder meer in de branches: financiële en zakelijke dienstverlening, overheid, klant contact centra, logistiek en productie.

4.Tempo-team

Tempo-Team biedt dagelijkse nieuwe en gevarieerde banen aan voor elk niveau en vakgebied. Tempo-Team is al meer dan 50 jaar een toonaangevende HR-dienstverlener. Tempo-Team is op dit moment het op één na grootste uitzendbureau van Nederland. En daar zijn ze erg trots op. Ook Tempo-Team heeft banen in allerlei soorten branches.

Bekende uitzendbureau’s? Onder andere deze dus! Uiteraard zijn er nog veel meer uitzendbureau’s.

Bron: flexmarkt, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here