Celebrities massaal op Onlyfans. But why?

celebrities massaal op onlyfans

Waar veel celebrities zich al bijna bloot geven op Instagram. Kan je nu nog een stapje verdergaan op dit platform: Onlyfans. De business voor de toekomst, althans dat denken wij wel. Geld verdienen met erotische content of video’s. Je kan zelf bepalen hoever je gaat.

Het platform is inmiddels uitgegroeid tot een groot fenomeen en vele influencers en celebrities joinen het platform om zo extra geld te verdienen of gewoon hartstikke rijk te worden. Ze hebben het in de corona tijd natuurlijk wel moeilijk gehad..

Maar waarom eigenlijk? Dat influencers graag wat bij verdienen naast hun influencer werk dat kunnen we begrijpen, maar celebrities die eigenlijk al rijk zijn en genoeg geld hebben? Het is en blijft een erotisch getint platform en je foto’s kunnen zo op straat liggen en in verkeerde handen komen. Iedereen kan het gewoon zien.

Enkele celebrities die het platform hebben gejoind zijn Bella Thorne, Cardi B, rapper Tyga, Demi Rose, Blac Chyna, Amber Rose, DJ Khaled en meer.

De best verdienende celebrity op OnlyFans is overigens niet Bella Thorne of Cardi B, maar Blac Chyna. Per maand harkt ze naar schatting 15 miljoen Britse pond binnen met exclusieve content of het erotische platform. Omgerekend is dat bijna 17 miljoen euro. Rapper Tyga is de best scorende man.

De voormalige Disney-ster Bella Thorne meldde zic aan bij OnlyFans, waarna de site direct crashte. Ze was de eerste celebrity die op het platform 1 miljoen dollar in 1 dag verdiende en inmiddels heeft ze ook een soft-erotische film aangekondigd.

Wat is dat toch met celebrities die nog meer geld willen? Zijn ze nog niet rijk genoeg? En waarom op deze manier geld verdienen door jezelf eigenlijk bloot te geven? Maar goed ieder zijn ding.

Het is in ieder geval een trend onder influencers en celebrities. Benieuwd wat je er nou mee kan verdienen? Lees dit dan eens.

Celebrities op Onlyfans? Is it really the new trend?

Wil jij nou ook graag veel geld verdienen? Rijk worden? Een passief internet inkomen? Maar dan op een andere manier? Dat kan! Wat dacht je van affiliate marketing? Wordt de volgende Jacko Meijaard. Leer alles over het opzetten van een website en hier geld mee verdienen met deze cursus. Succes!

Bron: manners, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here