Chantal Janzen miljonair? Lees hier meer.

chantal van janzen miljonair

Chantal Janzen is ook een vrouw die van alle markten thuis is.

Chantal Janzen praat ook niet graag over geld. Wat is dat toch? Mensen die niet graag praten over hun geld. Het is nu helemaal trendy om te praten over geld en een financieel blog te beginnen. Mensen willen juist graag weten hoe mensen het doen. Het is tegenwoordig ook helemaal niet erg om te vertellen dat je een schuld had en hoe je jezelf daaruit heb gewerkt.

In de wandelgangen van Hilvsersum wordt verteld dat Chantal een contract heeft van 1,2 miljoen euro per jaar. Buiten deze inkomsten verschijnt zij ook nog wel eens in een commercial, die haar zeker meerdere tonnen euro’s opleveren.

Ook is ze in te huren als spreker of presentatrice. Hoeveel Chantal hier voor rekent is niet bekend, zal zeker rond de 10.000 euro liggen. Ook is ze eigenaar van een B.V. met de naam “James House B.V.”, genoemd naar haar zoontje. Doel: “het verlenen van diensten voor activiteiten op het gebied van acteren, zingen, presenteren, producties, optreden als agentschap en allerhande aanverwante commerciële activiteiten”.

Maar dit is niet alles. Samen met haar man Marco kocht ze in 2009 een pand in Amsterdam voor het bedrag van ruim 1,5 miljoen euro en liet daar een hypotheek op vestigen van 1,9 miljoen euro.

Op dit moment zou er zomaar een overwaarde op rusten van rond de twee miljoen euro. Chantal alleen al zou om die reden goed zijn voor een bedrag van 2,5 miljoen euro. 

Wij denken dat Chantal inmiddels in 2021 wel 5 miljoen waard is. Ze heeft natuurlijk ook nog haar tijdschrift &C (ME) aka talent. Hoeveel ze hier precies mee verdient is niet helemaal duidelijk. De “papieren” tijdschriften hebben het momenteel niet makkelijk, kijk naar het leuke blad VIVA en naar Glamour.

Geld verdienen met affiliate marketing?

Wil jij nou ook veel geld verdienen? 10k per maand met affiliate marketing? Nou laten we realistisch blijven. Wil jij graag 500/1000 per maand extra met affiliate marketing? Bij affiliate marketing raad je producten aan en verdien je een percentage over de sale. Dit kan via een blog/online magazine, webshop of social media. Het is dus ook een manier van inkomen voor grote influencers. Wil jij de volgende Jacko Meijaard worden? (de king of affiliate marketing) Bekijk deze cursus dan eens.

Iedereen kan geld verdienen op het internet, je moet alleen weten hoe en waar te beginnen. We guide you the way!

Hou vooral vol en wees geduldig!

Bron: Bekende Buren, Beeld: Pexels

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here