Carrière Tijd is een online magazine voor alles op het gebied van ondernemen, studiekeuzes, beroepen, geld, vermogen en meer. We richten ons op werk en kansen voor iedereen, denken in mogelijkheden, omdenken, anders denken, werk vrijheid, flexibele werk uren. Vind jouw weg in de maatschappij en op de arbeidsmarkt. We zijn niet een iniatief vanuit de overheid/gemeente of het UWV,  al zal dit misschien wel zou lijken, maar vanuit iammandyb.(een ambulante begeleider/coach)
We focussen ons niet alleen op jongeren die graag willen en nog zoeken naar de juiste studie en baan, maar ook op ambitieuze mensen, carrieretijgers die hogerop willen, maar ook op mensen die anders zijn, bijvoorbeeld mensen met een beperking, autisme of mensen die hoogbegaafd zijn.
Ons online magazine geeft jouw organisatie een ideaal platform om deze doelgroep kennis te laten maken met jouw merk, product of dienst.
Wij hebben momenteel +-10.000 unieke bezoekers per maand en dit schommelt erg per maand, soms minder soms meer. We zijn dagelijks bezig met dit merk. Wil je een artikel plaatsen of een banner van jouw bedrijf? Vraag naar de mogelijkheden om samen te werken. We bieden de volgende mogelijkheden:
Same us from your 30 dollar guestposts. We don’t do this!
  • Artikel/advertorial op Carrière Tijd met foto
  • Post met foto en link op onze social media kanalen (Instagram & Facebook)
  • Banner op Carrière Tijd (ook casino/crypto/gambling links en banners )
  • Combinatie-samenwerking met onze andere online magazine Lifeofanartist.nl)

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here