De FIRE movement. Wat is dit? Lees het hier.

fire movement

De FIRE movement. Je hoort er veel over, maar wat is het toch eigenlijk? FIRE is een afkorting voor Financially Independent & Retire Early, oftewel financieel onafhankelijk en vroeg met pensioen kunnen gaan.

Het staat voor een levensstijl waarbij werken optioneel is en alleen gedaan wordt wanneer men daar zin in heeft en het nut van ziet.

Maar hoe wordt je dan FIRE?

Er zijn mensen die denken dat je van alles moet opgeven om FIRE te worden. Zo voelt dat voor FIRE aanhangers echter meestal juist niet.

Het gaat om bewuster leven en minder geld uitgeven dan dat er binnen komt, maar het gaat ook om geld investeren en beleggen om zo vroeger met pensioen te kunnen.

Waar komt de FIRE levensstijl vandaan?

De FIRE levensstijl is in de afgelopen 10 jaar over komen waaien vanuit de Verenigde Staten naar Nederland.

In Nederland financieel onafhankelijk worden is makkelijker dan dat veel mensen denken.Het gaat erom dat je slim met je geld omgaat en je bezig houdt met beleggen en investeren in bijvoorbeeld vastgoed. Je kan uiteraard ook vroeger met pensioen door veel geld apart te zetten en te sparen.

Wil jij nou meer weten over de FIRE beweging? Bekijk de website van Puck Landewe dan eens: Fire For Women, want ja het is ook voor vrouwen! Met haar blog, community en cursussen wil ze beleggen en financiën zo begrijpelijk en toegankelijk maken dat elke vrouw de stap durft te nemen om haar geld voor haar te laten werken. Met het uiteindelijke doel om FIRE te worden.

FIRE worden? De Fire movement Joinen? Het kan! Maar je moet er wel wat voor doen.

en dan jij: hoe ga jij Fire worden? 1 van de mogelijkheden is affiliate marketing op je blog gebruiken.

Wil jij nou ook veel geld verdienen? 10k per maand? Nou laten we realistisch blijven. Wil jij graag 500/1000 per maand extra met affiliate marketing? Bij affiliate marketing raad je producten aan en verdien je een percentage over de sale. Dit kan via een blog/online magazine, webshop of social media. Het is dus ook een manier van inkomen voor grote influencers. Wil jij de volgende Jacko Meijaard worden? (de king of affiliate marketing) Bekijk deze cursus dan eens.

Iedereen kan geld verdienen op het internet, je moet alleen weten hoe en waar te beginnen. We guide you the way!

Hou vooral vol en wees geduldig!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here