De rijkste vrouw van Nederland in 2023. Benieuwd?

de rijkste vrouw van nederland

Charlene de Carvalho-Heineken is niet alleen de rijkste vrouw in 2023, maar ook de rijkste inwoner van Nederland.

Charlene de Carvalho-Heineken, de dochter van Freddy Heineken. Na zijn overlijden erfde Charlene in 2003 het volledige Heineken-aandelenpakket. Toen had dat een waarde van ongeveer 3,7 miljard euro. Een behoorlijk bedrag. Wat doet deze vermogende vrouw nu? In tegenstelling tot haar vader houdt De Carvalho zich liever op de achtergrond. Ze woont samen met haar man Michel de Carvalho in Londen en ze hebben vijf kinderen. Omdat ze in Londen woont, werd ze een lange tijd niet opgenomen in de Quote 500. Inmiddels staat ze er wel weer tussen met een vermogen van 12,1 miljard.

Maar wie is nou er de rijkste self made woman van Nederland?

Dat is toch echt iemand anders. Maak kennis met Sharon Hilgers. Een echte selfmade woman. Daar houden we van!

Sharon Hilgers (pas 33 jaar) richtte My Jewellery op in de zomer van 2011 vanuit haar studentenkamer. Inmiddels dik 10 jaar later is het een miljoenen bedrijf. Met een passie voor sieraden gaf ze leven aan haar website en een paar jaar later opende ze haar eerste boutique in haar geliefde Den Bosch.

Dankzij haar sieradenimperium My Jewellery, dat schitterende winsten behaalt, debuteerde Sharon Hilgers vorig jaar op 32-jarige leeftijd in Quotes Top 100 Jonge Miljonairs. Haar vermogen wordt geschat op 45 miljoen.

Van juf naar multimiljonair. Deze dame laat zien dat dus echt kan. In korte tijd is Sharon haar sieradenbedrijf enorm gegroeid. Ze heeft nu ongeveer vierhonderd mensen in dienst, wat er in 2014 nog slechts elf waren. In totaal heeft ze nu drie kantoren en vijftien winkels over heel Nederland, meldt het AD.

We zijn benieuwd welke selfmade vrouwen nog gaan volgen.

Wat dacht je van onderneemster en selfmade multimiljonair Negin Mirsalehi? Zeer inspierend en echt een voorbeeld voor ondernemende ambitieuze vrouwen.

Previous articleHet vermogen van Olcay Gulsen. Hoe rijk is deze dame in 2023?
Next articleHet vermogen van Won Yip.Hoe rijk is hij?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here