Digitale nomad worden in 2022. Het is trending!

digitale nomad worden 2021

Een digitale nomad worden in 2022.: is dat mogelijk? Lees hier meer.

Digitale nomad worden: its a lifestyle. A lifestyle voor de creatievelingen, ondernemers en avonturiers. Voor de mensen die de wereld willen zien en vrijheid willen van de 9 tot 5 lifestyle.Mensen die meer willen en bovenal vrijheid willen.

Een digital nomad is iemand die locatie onafhankelijk werkt op het internet. Een digital nomad reist de wereld rond en werkt overal. Als er maar Wifi is en er dus online gewerkt kan worden.

Dit kan dus letterlijk werkend vanaf het strand zijn, maar meestal werken de mensen in een koffie zaakje of in een speciale ruimte voor freelancers/digital nomads op reis.

De digital nomad lifestyle lijkt steeds meer mensen van overal ter wereld aan te spreken. Je ziet het ook steeds meer voorbij komen op de gram. Ondernemers die de digitale nomad lifestyle leven. Het is voor velen een droom: rondreizen en dan geld verdienen. Een beetje werken en vooral genieten. Werken op afstand is niet zo eenvoudig als het klinkt. Het is vooral ook hard werken om de juiste inkomensstroom op gang te brengen en te houden. Het vereist toewijding, focus en discipline.

Wat doe je dan voor werk als digital nomad zal je je afvragen? Sommige hebben een reisblog en reizen dus de wereld over en verdienen geld met hun blog. Anderen hebben misschien een ander populair blog, maar denk ook aan ondernemers. Ondernemers die niet gebonden zijn aan bijvoorbeeld een winkel. Denk aan online ondernemers zoals Jacko Meijaard, Jia Ruan en Joshua Kaats. Jia Rua en Joshua Kaats leven de digitale nomad lifestyle en reizen de wereld rond.

Hoe word je een digital nomad?

Het klinkt misschien heel ingewikkeld, maar dat is het niet. Je hebt gewoon werk nodig dat je op afstand kunt doen. Je hebt een bedrijf nodig, een succesvol blog of misschien meerdere blogs waar je in totaal genoeg mee verdient om rond te kunnen reizen. Ben je benieuwd wat een blogger verdient? Lees dit dan eens. Passief inkomen is ook de trend van 2021 en de toekomst en met een blog kan je dat bereiken.

Maar je kan ook werken als freelance marketeer of freelance schrijver. Je hebt gewoon een beroep/vak nodig wat je op afstand kan doen.

en dan:wat kost een leven als digital nomad in 2022?

Een leven als digital nomad is in de meeste gevallen goedkoper dan een leven in Nederland. Op Bali en in Thailand kan je makkelijk rondkomen met 1000 euro per maand. Voor Australie zal je wat meer geld moeten verdienen. Maar dat kan bijvoorbeeld door middel van jouw eigen blog of online business. Heb jij hulp nodig met het beginnen van jouw eigen online business/blog/brand? Bekijk dan onze shop en volg de stappen. Ondernemen hoeft niet duur te zijn en het is voor jong en oud.

Een digital nomad lifestyle:klinkt dat goed of niet?

Bron: Life of an Artist, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here