De CEO van Onlyfans Tim Stokely. Hoe rijk is hij inmiddels?

ceo tim stokely

Het social media platform van nu: OnlyFans.

Of dit nou echt het juiste platform is om trending te zijn vragen wij ons af. Het kan veel schade opleveren voor mensen die hierop zitten. Denk dus goed na voordat je hieraan begint en voordat jouw foto’s het hele internet overgaan.

Wat is onlyfans precies?

OnlyFans is een relatief nieuw onlineplatform dat tijdens de coronacrisis volledig door het dak is gegaan. Het platform is ontwikkeld om een gezonde betaalrelatie tussen makers en fans te creëren. Zo kan een muzikant bijvoorbeeld zijn muziek aanbieden aan zijn fans in ruil voor geld. Maar al snel blijkt dat het platform voornamelijk gebruikt wordt om expliciete beelden te delen. Variërend van bikinifoto’s tot hele pornofilms. Het is dus erg erotisch gericht. Waar veel influencers al erg bloot gaan op social media, kunnen ze er nu echt voor betaald krijgen door hun fans. Je mag en kan bepalen hoe ver je gaat. Onze eigen Ferry Doedens verdient rond de 30.000 euro per maand met dit platform, maar hij krijgt veel kritiek over zich heen.

Naast veel influencers zitten er ook veel celebrities op dit platform. Denk dan aan Cardi B, Tyga, Bhad Bhabie, Bella Thorne etc.

De CEO van Onlyfans Tim Stokely is een British businessman en founder van de site Onlyfans. Hij en eigenaar Leonid Radvinsky zitten er inmiddels warmpjes bij. Tim Stokely heeft een geschat vermogen van 120 miljoen dollar en dat door zijn populaire site.

Denk je dat Onlyfans iets voor jou is?

Wil jij nou ook rijk worden? Of naja laten we realistisch blijven. Wil jij een fulltime inkomen online verdienen door middel van websites en content? Door middel van affiliate marketing. Wil jij de volgende Jacko Meijaard worden? Bekijk dan deze cursus eens, succes, je kan het! Als wij een fulltime inkomen online kunnen verdienen met 2 websites en affiliate marketing, dan kan jij het ook!

Bron: filmdaily.co, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here