Fashionunited. Alles wat je wil weten over deze site.

fashionunited

Fashionunited: de site voor fashion die je moet kennen als je teminste een fashion liefhebber bent he.

De site voor alle fashion job hunters en mode trends liefhebbers. Het is een internationaal platform dat verschijnt in meerdere landen. Het is opgericht in 1999 by Lennard Minderhoud, die ook momenteel de CEO van het internet bedrijf is.

Wil jij graag een carrière in de mode industrie? Dan moet je deze website wel in de gaten houden.

De site geeft allerlei nieuws over de mode industrie, maar biedt ook allerlei vacatures. Je kan hier werkgevers ontdekken, een stage plek zoeken etc. De meeste mensen vinden uiteindelijk een baan in de mode industrie door middel van een stage.

Het zijn nu natuurlijk lastige tijden door de corona en ook de mode industrie heeft hier last van. Maar we blijven positief.

Een goed idee om in de mode industrie te komen als je bijvoorbeeld stylist of bij een mode blad wil werken is om een eigen blog te hebben. Laat jouw schrijfstijl en gevoel voor mode zien op een blog.

Geen idee hoe je een blog begint? Bekijkt dit artikel dan eens. Hou jij van edgy kleding? Bekijk dit blog dan eens en doe inspiratie op. Je kan natuurlijk ook in het Engels beginnen. Met een Engels blog kan je natuurlijk meer mensen bereiken. Ga voor die internationale fashion carrière.

Succes met jouw mode carrière!

En fashionunited: de mode site die je moet kennen als fashion liefhebber. Hou de vacatures in de gaten!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here