Geld verdienen met Onlyfans, maar hoe dan?

geld verdienen met onlyfans

Geld verdienen met OnlyFans, maar hoe dan?

Onlyfans is trending. We zien steeds vaker dat BN’ers, sterren en influencer gebruik maken van het platform. Maar wat is het nou precies?

Het internationale platform groeit dagelijks in populairiteit. Grote Amerikaanse namen verdienen miljoenen met deze site. Onze eigen Ferry Doedens verdient al ruim 30.000 euro per maand met deze app.

Wat is OnlyFans nou precies?

OnlyFans is een social media platform waar mensen kunnen betalen om exclusieve beelden van iemand te zien. Dit doen ze door te betalen via een maandelijks lidmaatschap. Na betaling hebben ze toegang tot het account van de persoon waarvan ze graag meer content willen zien. Deze persoon kan zelf de hoogte van het maandelijkse tarief instellen en zelf bepalen wat hij of zij plaatst. 

Wat voor content staat er dan op dit social media platform? De content die op OnlyFans staat is heel uiteenlopend, maar waar het voornamelijk om gaat zijn foto’s, video’s en livestreams die seksueel getint zijn. Sommige OnlyFans gebruikers gaan helemaal naakt, terwijl andere alleen uitdagende foto’s plaatsen. Het wordt veel gebruikt door influencers en celebrities omdat zij al een grote groep volgers op andere kanalen hebben, die ze gemakkelijk mee kunnen nemen naar de app. Voor hen is het een makkelijke manier om snel extra geld te verdienen. Met miljoenen fans kan je hier gemakkelijk extra geld mee verdienen.

Hoe kun je nou precies geld verdienen op dit platform?

Om geld te verdienen met OnlyFans, heb je niet per se een hele grote following nodig. Een grote groep volgers maakt het alleen iets makkelijker om snel geld te verdienen. Als je erover nadenkt om te starten met OnlyFans, bedenk dan eerst wat voor content je wilt plaatsen. Vervolgens stel je een maandelijks tarief in en daarna is het van belang dat je je account op verschillende social media platformen gaat delen. Je moet zorgen dat mensen op jouw account terecht komen. 

Je kunt op verschillende manieren geld verdienen. Door middel van een maandelijks lidmaatschap, maar ook door fooi te krijgen of door middel van livestreams.

en dan: can it make you rich?

Je kan aardig wat verdienen op dit platform. Zeker als je al veel volgers hebt en dus een bekende BN’er of influencer bent. Maar of je dit echt wilt en hier niet later spijt van krijgt is een andere grote vraag. Foto’s kunnen gemakkelijk uitgelekt worden en gedeeld worden.

Geld verdienen met OnlyFans? Ja dit is mogelijk, maar denk hier dus goed over na mocht jij wat willen bijverdienen! Er zitten uiteraard ook nadelen aan. Je (naakt) foto’s kunnen worden verspreid over het internet en in handen van de verkeerde mensen komen.

Wil jij nou ook veel geld verdienen? Financieel onafhankelijk zijn? Maar wil jij dit liever bereiken door hard te werken en slim te denken? Geld verdienen door middel van websites met content? Wil jij beginnen met affiliate marketing? De toekomst trend en de manier om online geld te verdienen door middel van content en websites. Maar ook als social media influencer kan je er geld mee verdienen. Neem hier dan eens een kijkje. Ga ervoor en remember: good things take time!

Bron: Trending.nl, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here