Gemeenten, wat doen jullie precies voor online ondernemers?

wat doen gemeenten eigenlijk

Gemeenten.Wat doen jullie precies voor de “online” ondernemers? Kunnen jongeren bij jullie terecht?

Heb je er wat aan als ondernemer? Of wordt er tegen jou ook gewoon gezegd “doe maar gewoon normaal” en zoek een baan, want die zijn er nu genoeg. En dat is ook wel waar. Maar wat als ondernemen jouw ding is, wat als jij niet voor een baas kan werken, wat als vrijheid bij jou past?! Als je grote ideeën hebt. Grote namen voor merken. Ideeën en merken waardoor Nederland sterk in de economie kan staan en veel geld kan binnenbrengen. Een sterke online positie.

Veel jongeren krijgen een uitkering en worden van het kastje naar de muur gestuurd. Wie doet echt wat voor ze?

Carriere Tijd wil jongeren helpen aan werk, maar ook aan werk wat bij ze past. Dus misschien is dat wel een online carriere. Wij geven tips, tools, advies en meer.

Wat als jij graag wilt ondernemen, gericht op het buitenland, want als jij hebt gezien dat bloggen een heel ding is in Amerika en er veel mensen leven van een blog. Sommige zijn zelfs miljonair ermee geworden. En dat kan jij dus ook! Maar die tips geven gemeenten niet..

Wat als je in die branche zit, maar de gemeente weet hier niks over? Wat dan? Alles zelf maar doen? Mensen online zoeken?

Ik denk dat het tijd is dat gemeenten en overheden meer weten over de kans van online ondernemen. Niet alleen met een webshop. Wat dat is inmiddels wel bekend, maar er is meer dan een webshop. Je hebt gesponsorde content, affiliate marketing, premium advertisers (vaak wel op Amerika gericht), dropshipping etc. Er zijn genoeg mogelijkheden.

Er werken vaak wat oudere mensen bij de overheid en gemeenten die totaal geen verstand hebben van het digitale tijdperk. Van YouTube, van influencen, van bloggen, van online magazines, van webshops etc, dus aan de ene kant kan je je niks kwalijk nemen, maar het is wel vervelend als jij briljante ideeën hebt en bij niemand terecht kan, want zij horen te leiden en jou de weg te wijzen naar succes.

Is het niet tijd dat de gemeenten en overheid meer weet dan de jongeren zelf? Een omgekeerde wereld.

Neem bijvoorbeeld www.iammandyb.com, een Engels concept gericht op rijke landen zoals de USA, Canada, Australie en de UK. Dan ga je pas echt geld verdienen.

Helemaal zelf uitgezocht en opgezet met wat hulp van Engelse freelancers op sites zoals Fiverr en Upwork.

Gemeenten. Het is tijd voor een update. Ga mee met het digitale tijdperk en help die slimme jonge ondernemers met goede ideeën.

Wil jij nou je geld verdienen op de beurs? Beleggen op de beurs? Bekijk dit dan eens.

Previous articleHeb jij al een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?
Next articleUniversiteit? Heb je er echt wat aan?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here