Heeft Jaimie Vaes eigenlijk werk? En wat doet ze precies?

jamie vaes werk

Jaimie Vaes en werk? Deze vrouw komt veel in het nieuws momenteel en is een echte BN’er aan het worden.

Maar wat doet ze eigenlijk? Heeft Jaimie Vaes werk? Heeft ze een eigen bedrijf? Werkt ze ergens hard aan? Of is het meer een Kim Kardashian lookalike? Daar hoor je niemand over..

Waar veel vrouwen hard werken aan hun eigen bedrijf of voor een bedrijf werken, zoeken andere vrouwen gewoon een makkelijkere weg. De weg van een rijke beroemde man aka Lil Kleine..en daar later de vruchten van plukken.

Jaimie Vaes is 33 jaar (een stuk ouder dan Lil Kleine) en werd bekend als styliste en presentatrice. Zij was samen met Lil’ Kleine sinds 2017 en zij hebben samen ook een zoon. Ze maken elkaar nu belachelijk op het web.

Jaimie Vaes is een typische golddigger (althans het wordt niet echt uitgesproken op het web, maar ze komt over als een goldigger).

Ze scoort nu met haar eigen serie en met een podcast. Ze gebruikt haar bekendheid om lekker te cashen. In de podcast vertelt ze over huiselijk geweld. Het geweld van Lil Kleine. Lil kleine wordt helemaal zwart gemaakt..

Zonder Lil Kleine was ze nergens. Hard, maar waar.

Met haar serie verdient ze veel geld, genaamd Jaimie in The Vaes lane op Discovery+. Ook zou ze bezig zijn met werk te zoeken op Ibiza.

Waar zijn die ambitieuze vrouwen met goede ideeën die de media fame verdienen? We willen graag meer ambitieuze vrouwen in de media zien die hard werken voor hun geld en fame.

Where are you?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here