Het draait allemaal om geld in 2023. Of niet?

alles draait om geld in 2022

Het draait allemaal om geld in 2023.

Het zijn moeilijke tijden geweest. 2 jaar lang door corona. Voor de horeca, voor winkels, voor artiesten etc. Voor heel veel mensen.

En dan de crisis! Alles is duurder geworden. Boodschappen zijn gewoon onbetaalbaar. Wordt 2023 een geld waarin alles draait om geld?

En sowieso is geld nu erg trending. Mensen willen financieel vrij zijn en kunnen doen wat zij willen.

Gister kwamen finfluencers in het nieuws dat ze niet betrouwbaar zijn en geen financiële experts zijn. Maar finfluencers zijn momenteel erg trending. Mensen willen meer geld dan vroeger, ze willen vrij zijn. Ook vrouwen. Onder de finfluencers zijn er ook vrouwen zoals Puck Landewe en Renee Lamboo, maar ook Dionne Knooren en Suzanne van Duijn. Allemaal powervrouwen.

Je kan natuurlijk geld sparen, maar wie financiële vrijheid wil zal dit eerder worden door te beleggen en te investeren.

Het zijn nu anno 2023 ook de tijden om online te beginnen. Online valt veel geld te halen met het juiste idee. Wees origineel. Kom met een goed product en idee. Je kan een webshop beginnen, maar ook een online magazine/blog. Voor een online magazine/blog is een finance/money blog een goed idee. Voor producten voor een webshop zal je research moeten doen. Je kan ook een affiliate marketing shop beginnen. Producten aanraden en een percentage over de sale verdienen.

Het draait om geld in 2023. Of niet dan?

Wordt dit een geld crisis jaar of wordt het een goed jaar voor jou?

Ga jij je jaar besteden aan beleggen op de beurs? is dat jouw ding? Bekijk dit dan eens.

Bron: Google, Beeld: Unsplash

Previous articleGeld verdienen met websites in 2023. Alle mogelijkheden.
Next articleEen toekomst zonder financiële zorgen, maar hoe?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here