Het vermogen van Peter Gillis in 2022. Benieuwd?

vermogen peter gillis

Het vermogen van Peter Gillis in 2022.

Een ondernemer met veel geld. Hoe komt hij nou precies aan zijn geld?

Veel mensen zijn benieuwd naar het salaris en het vermogen van Peter Gillis. Hij heeft als eigenaar van Oostappen Groep Vakantieparken immers aardig wat geld binnen gehaald.

Peter Gillis is geboren in 1962 in het Brabantse Rijen. Op een camping groeide hij op, waarna hij een opleiding ging volgen als slager. Dit is dan ook de enige opleiding geweest die Gillis ooit heeft afgerond, buiten zijn lagere school.

Wat verdient deze man?

Het salaris Peter Gillis is niet in exacte cijfers duidelijk, maar naar schatting behaalt de ondernemer zeker de 5 miljoen euro per jaar. Dit doet hij vooral met zijn recreatieparken.

In Nederland valt behoorlijk wat geld te verdienen op het gebied van vakantieparken, dat is ook waar het enorme vermogen van Peter Gillis vandaan komt. Hij zit er namelijk prima bij en heeft behoorlijk wat geld bij elkaar gespaard.

Maar dan: wat is het vermogen van Peter Gillis?

Het vermogen van deze man wordt geschat op zeker 85 miljoen euro. Dit bedrag zou hij door de jaren heen hebben opgebouwd als ondernemer en investeerder zijnde. Het grootste deel van zijn vermogen komt vermoedelijk dan ook van zijn recreatieparken.

Ook hebben hij en zijn gezin tijdelijk een serie gehad op SBS6. Hierin was te zien hoe het vermogen van Peter Gillis er doorheen werd gejaagd. En hij lijkt wel een beetje op Lil Kleine. Hij geeft geld uit als water. Zo kocht hij een Rolls Royce en een miljoenenvilla.

Vermogen Peter Gillis? 85 miljoen euro: wat een geld!

Wil jij nou ook veel geld verdienen? Financieel onafhankelijk zijn? Of in iedergeval genoeg geld verdienen om zo niet meer voor een baas te werken? Geld verdienen door middel van websites met content? Wil jij beginnen met affiliate marketing? De toekomst trend en de manier om online geld te verdienen door middel van content en websites. Maar ook als social media influencer kan je er geld mee verdienen. Neem hier dan eens een kijkje. Ga ervoor en remember: good things take time!

Bron: gewoonvoorhem & tradingcoach, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here