Het vermogen van Alex Soze. Wat verdient deze man?

vermogen alex soze

Het vermogen van Alex Soze. Deze man wordt veel Gegoogled en is een inmiddels een BN’er aan het worden. Van shockvlogger tot BN’er. En wie uiteindelijk BN’er is kan er vaak een slaatje uit slaan.

Of hij nou zo’n goed voorbeeld is voor de jeugd, is weer een ander verhaal. Deze man vindt je ofwel fantastisch vindt ofwel verschrikkelijk want hij is aardig brutaal na de overheid toe.

Hij komt namelijk regelmatig in aanmerking met de politie en heeft een behoorlijk strafblad. Veel mensen ergeren zich aan deze man, maar hij heeft er toch mooi een verdienmodel van gemaakt.

Hij heeft namelijk inmiddels een eigen webshop met shirtjes. Zo verkoopt hij shirtjes met zijn levensmotto: ‘Alles kan kapot, maar Alex niet’

Ook verdient hij met zijn YouTube kanaal. Hij heeft aardig wat views. Al is het niet zo makkelijk om geld te verdienen met YouTube. Hier heb je echt veel views voor nodig (denk aan miljoenen). Meer weten over verdienen met YouTube? Lees dit dan eens.

Hij zat ook nog naast Andy van der Meijde in zijn programma Bij Andy in de auto. Een bekend YouTube kanaal.

Maar dan, het vermogen van Alex Soze? Wat verdient deze man?

We hebben geen idee hoe rijk deze man is. Wat hij verdient met zijn criminele handelingen etc. Hij verdient wel een aardig zakcentje met zijn vlogkanaal en zijn webshop wij.

Miljonair? Nee dat denken wij niet, maar je weet het nooit. Hij kan ineens met een goud idee komen.

Zoek jij nou ook naar een manier om online geld te verdienen? Heb je wel eens van affiliate marketing gehoord? het is de manier om online geld te verdienen met een blog of online magazine, maar je kan het ook gebruiken via social media. Wij beloven je geen gouden bergen, maar een kleine side hustle per maand (denk aan 500 euro per maand met een goedlopend blog) is zeker mogelijk. Bekijk deze cursus en ga voor affiliate marketing!

Jacko Meijaard verdient met 20+ websites 10k per maand aan affiliate marketing. Lees hier meer over Jacko Meijaard.

Image: unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here