Het vermogen van BOOS ster Tim Hofman? Benieuwd?

vermogen tim hofman

Vermogen van Tim Hofman. Benieuwd? Vast wel naar vandaag.

Inmiddels ken je na vandaag deze man wel. Tim Hofman van Youtube kanaal BOOS, maar dat niet alleen. Tim Hofman is een Nederlands presentator, journalist, dichter en columnist. Een echte creatieve man.

Lees gauw verder.

BOOS en Tim Hofman zijn op dit moment het gesprek van de dag. Dit is zijn (Youtube) debuut, tenminste zo kan je het wel zien. Maar leuk is de situatie niet, schokkerend is de uitzending van vandaag en het brengt veel reacties los. Dit kan gewoon niet.

Tim Hofman is sinds 2011 al te zien op de televisie en YouTube. Met zijn eigen programma TimTV kwam de presentator op 101TV voor het eerst op de buis. Via verschillende kleine producties kwam hij in 2012 terecht bij BNN, waar hij nu nog steeds werkt. Met het programma Spuiten en Slikken kwam hij voor het eerst in het beeld bij het grote publiek. Zijn grootste succes is het Youtube kanaal: BOOS.

In BOOS trekt Tim alles uit de kast voor jou, aldus het kanaal. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je niet betaald bent door je werkgever, je bent opgelicht door een webshop of je huurbaas je laat wonen in een huis vol schimmel. Ook als je het niet eens bent met iets wat opgelost kan worden via de politiek, laat het ons weten! Wij trekken de juiste politicus voor je aan de mouw. Het kanaal heeft bijna 800k abonnees en is dus een groot succes.

Tim Hofman is al zo’n tien jaar aan de slag als journalist en presentator bij de Nederlandse omroepvereniging BNNVARA. Van grensoverschrijdend gedrag in “De Villa” tot het kinderpardon voor asielkinderen: Hofman beroert geregeld de samenleving en terecht.

Het vermogen van Tim Hofman, benieuwd?

Wat is zijn vermogen? Hij gaat dus al 10 jaar mee. Het is niet bekend wat hij verdient bij BNNVARA. Hij is er niet open over, maar we denken dat hij inmiddels wel miljonair is. Zijn vermogen wordt geschat op 2 miljoen euro in diverse media.

Bron: Google & Youtube kanaal BOOS, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here