Het vermogen van Cees Engel in 2024. Benieuwd?

Wat was eigenlijk het vermogen van Cees Engels voordat hij overleed? Cees Engel was een Nederlandse vastgoedondernemer en voormalig eigenaar van camping Fort Oranje.

Wie was Cees Engels?

Cees Engel was een Nederlandse vastgoedondernemer en eigenaar van de beruchte camping Fort Oranje in Zundert, Noord-Brabant.Hij was al jarenlang in het nieuws vanwege de juridische problemen rondom de camping. Engel staat bekend als een controversieel figuur en is vaak in conflict met de overheid. Cees Engel was een zeer eigenzinnige man die er niet voor terugdeinsde om zijn mening te geven. Hij had een sterke overtuiging dat mensen vrij moeten zijn om te leven zoals ze willen en dat de overheid zich daar niet mee moet bemoeien. Dit was dan ook een belangrijke reden waarom hij vaak in conflict is met de autoriteiten.

Ooit was Fort Oranje een familiecamping vol gezelligheid in Rijsbergen (Noord Brabant). Nu is het een plek voor criminelen om elkaar te ontmoeten en wordt het onder de druk van de gemeente gesloten.

Maar hoe rijk was hij eigenlijk?

Het is niet precies bekend wat het vermogen van Cees Engel is. Wel is volgens meerdere bronnen bekend dat hij miljonair was. Hij zat er dus warmpjes bij.  

Previous articleWat is het vermogen van Bert Degenaar? Benieuwd?
Next articleParttime werken is in 2024 erg populair en hier is waarom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here