Het vermogen van de succesvolle Nikkie De Jager. Benieuwd?

vermogen nikkie de jager

Veel jongeren willen graag influencer worden. Het is de trend van nu. Populair worden op Instagram, Tiktok of Youtube. Geld verdienen met het maken van je eigen filmpjes. Maar vergeet niet dat sommige al heel lang bezig zijn. Nikkie de Jager gaat al 10 jaar mee en haar succes kwam ook niet van zelf.

Nikkie de Jager moet je inmiddels wel kennen van haar beroemde Youtube kanaal. De afgelopen jaren heeft mevrouw de Jager namelijk een behoorlijk imperium opgebouwd op haar Youtube kanaal. Hier deelt ze de mooiste en meest extreme make-up looks. Ze heeft bijna 14 miljoen abbonnees en miljoenen views. Ze verdient dus aardig wat bij Youtube. Niet alleen met advertenties, maar ook met gesponsorde content. Ze heeft zelfs gewerkt met beroemde mensen zoals Kim Kardashian en laast met Fancy zangeres Iggy Azalea.

Wie is Nikkie De Jager eigenlijk precies?

Nikkie de Jager is geboren in Wageningen in 1994. Omdat ze veel interesse had in make-up, besloot ze hier in 2008 een Youtube kanaal over aan te maken en dat kanaal werd een groot success. Nikkie heeft zo,n groot bereik, omdat ze spreekt in het Engels. Always remember: good things take time. Verwacht niet teveel het eerste jaar van jouw Youtube carrière. Naast succesvolle influencer is Nikkie de Jager ook een beauty influencer (instagram). Ze staat op nummer 4 van de Forbes beauty influencers lijst. Like what? The power of make-up kan je wel zeggen. De influencer begon in 2011 met een account op Instagram. Ook daar heeft ze ondertussen meer dan 14 miljoen volgers en heeft ze vaak samenwerkingen met merken.

Maar dan wat is het vermogen van deze succesvolle dame?

Dat willen we natuurlijk allemaal graag weten. Nikkie praat net zoals vele anderen niet over geld. De 1 schept op over zijn geld (denkt aan Lil KLeine en de ander wil er liever niet teveel over kwijt. Maar wij zijn toch wel erg benieuwd. Wat verdient deze succesvolle vlogger en make-up artiest? Ze verdient natuurlijk veel geld met advertenties maar ook door samenwerkingen met merken. Voor een gesponsorde post in haar vlog of op Instagram kan ze duizenden euro’s vragen.

Er zijn geen exacte cijfers bekend over het totale vermogen van Nikkie, maar het vermogen wordt op 3 miljoen geschat. Deze dame is dus miljonair, maar zeker weten doen we het niet.

Wil jij nou de next succesvolle beauty vlogger worden? Bekijk dit artikel dan eens.Succes!

Of wil jij geld online verdienen door middel van affiliate marketing? De money trend voor de toekomst. Bekijk dan deze cursus en wordt de volgende Jacko Meijaard.

Bron: Life of an Artist, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here