Het vermogen van Donnie. Donnie en zijn monnie. Benieuwd?

Donnie is een rapper waarvan de volledige naam Donald Scloszkie is. Echter is dit niet zijn biologische naam, omdat de rapper die naam liever voor zich houdt. De rapper staat ook bekend onder zijn aliassen De Fenomeen en Maradonnie. Hij is van Zweeds/Nederlandse afkomst.

Wat doet hij allemaal?

De carrière van de rapper begon onder de naam Young Kermit. Hij mocht samen met Lil Kleine mee naar een 101Barz sessie. Hij werd geholpen door rapper Vjeze Fur / Freddie van De Jeugd Van Tegenwoordig. Hij tekende een contract bij het platenlabel Magnetron Music, waar andere acts van DJVT ook onder contract stonden.

In 2018 ging hij viraal met zijn track “Snelle Planga” waardoor hij nationale bekendheid kreeg. Dit werd later nog uitgebreid door zijn samenwerking met Raymond van Barneveld en Frans Bauer. Ook op tv is hij te zien. Zo werd hij het gezicht van de Nederlandse bookmaker TOTO, onder de naam “Koning TOTO”.  Daarnaast had de rapper een eigen kookshow op NPO3, waar hij het favoriete gerecht van zijn gast gaat namaken. Alleen is er één twist, hij maakt het gerecht fully vegan. Ook is hij te zien in de serie “Donnie op de Monnie”. In Donnie op de Monnie gaat rapper Donnie op bezoek bij de rijkste Nederlanders, maar Donnie blijft gewoon heel nuchter. Een aanrader!

Wat is het vermogen van Donnie?

Daar zijn veel mensen benieuwd, maar helaas is er niks over bekend. Althans hij doet hier geen uitspraken over. Niet iedereen praat zo makkelijk over geld en wat hij heeft. Voor sommige is het een taboe, voor anderen is het normaalste zaak van de wereld.

Wij denken dat hij een ton heeft verdiend met zijn talent, muziek en televisie-werk, maar weten dit uiteraard niet zeker. Zodra we meer weten laten we het je uiteraard weten. We weten in ieder geval wel zeker dat hij niet alleen maar uit op geld uit is. Hij heeft ook een vrouw en kind. Lang leven de liefde!

en jij dan: hoe ga jij je geld verdienen op het web? Wij zijn er ook voor jou natuurlijk!

Wil jij nou ook veel geld verdienen? 10k per maand? Nou laten we realistisch blijven. Wil jij graag 500/1000 per maand extra met affiliate marketing? Bij affiliate marketing raad je producten aan en verdien je een percentage over de sale. Dit kan via een blog/online magazine, webshop of social media. Het is dus ook een manier van inkomen voor grote influencers. Wil jij de volgende Jacko Meijaard worden? (de king of affiliate marketing) Bekijk deze cursus dan eens.

Iedereen kan geld verdienen op het internet, je moet alleen weten hoe en waar te beginnen. We guide you the way!

Hou vooral vol en wees geduldig!

Bron: axed.nl & Life of an Artist, Beeld: Facebook

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here