Het vermogen van Famke Louise in 2022. Benieuwd?

vermogen famke louise

Het vermogen van Famke Louise in 2022. Deze dame is populair onder de jeugd, maar ze heeft ook veel haters.

Of ze talent heeft blijft toch de grote vraag,maar geld heeft ze in ieder geval wel.

Famke Louise is zwanger en gelukkig met haar vriend Denzel Slager. Ze is binnenkort te zien in een reality serie.

Wat zijn haar inkomstenbronnen?

Optredens: Famke is met name bekend geworden door haar muziek en het zal je dan ook niet verbazen dat ze met een avondje optreden duizenden euro’s verdient. Hoeveel precies weten we niet. Haar inkomen uit optreden is nu weggevallen dus ze loopt tienduizenden euro’s mis.

Spotify: De muziekservice betaalt per stream gemiddeld €0,0072. Ook hier verdient ze duizenden euro’s mee. Benieuwd wat je nou precies met Spotify verdient? Lees dit artikel dan eens.

YouTube: Ook met YouTube weet ze een hoop geld binnen te halen. YouTube betaalt zo’n €1000 voor een miljoen views. Om je een beeld te geven, haar single “Op Me Monnie” werd alleen al meer dan 13 miljoen keer bekeken. Zo heeft ze vele hits. Ook hier verdient ze dus een hoop geld aan.

Social Media: Famke heeft meer dan 1 miljoen volgers en heeft regelmatig samenwerkingen met merken. Dit levert Famke Louise maandelijks ook aardig wat geld op. Hoeveel precies is niet bekend maar 1 samenwerking levert haar zeker duizenden euro’s op.

Televisie: ze is regelmatig op televisie te zien en heeft een eigen documentaire en realityserie. Ook hier verdient ze dus mee.

Wat is het vermogen van Famke louise in 2022?

Er valt nergens terug te vinden wat haar precieze vermogen is. Ze doet hier geen uitspraken over. Wel dat ze hoopte in 2023 miljonair te zijn. We weten dan ook niet of ze miljonair is, maar ze is nog jong dus we denken eigenlijk dat ze dat nog niet is. Maar wie weet in de toekomst. Als ze zo doorgaat en de corona tijden zijn voorbij…uh hoelang gaat dit nog duren people?

We denken dat ze zeker een half miljoen heeft gezien al haar inkomstenbronnen en wie weet doet ze ook wel aan beleggen of investeert ze.

en dan jij: hoe ga jij je geld verdienen op het web?

Wil jij nou ook veel geld verdienen? Nou laten we realistisch blijven. Wil jij graag 500/1000 per maand extra met affiliate marketing? Bij affiliate marketing raad je producten aan en verdien je een percentage over de sale. Dit kan via een blog/online magazine, webshop of social media. Het is dus ook een manier van inkomen voor grote influencers. Wil jij de volgende Jacko Meijaard worden? (de king of affiliate marketing) Bekijk deze cursus dan eens.

Iedereen kan geld verdienen op het internet, je moet alleen weten hoe en waar te beginnen. We guide you the way!

Hou vooral vol en wees geduldig!

Bron: Life of an Artist, Beeld: Facebook

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here