Het vermogen van Gerard Joling 2022. Benieuwd?

vermogen gerard joling

Het vermogen van Gerard Joling. Benieuwd? Lees dan gauw verder.

Wie kent deze bekende man niet? Een bekende zanger en televisie man. Hij heeft een Nederlandse en internationale carrière op zanggebied. Vele hits en concerten verder en uiteraard televisie programma’s. Wie kijkt er niet naar de Masked Singer met Gerard Joling anno 2021? Een leuk programma toch?

Maar wat is zijn vermogen? Daar zijn veel mensen benieuwd naar. .

Wat is het vermogen van Gerald Joling?

Bekendeburen zocht het uit. Gerard is eigenaar van 1 bedrijf met de naam Mineur B.V. en daar zit het grote geld van Geer in opgeborgen. Volgens de cijfers van 2018, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel, bedraagt het eigen vermogen maar liefst 15,6 miljoen euro. Like what? Hij heeft dus zeker geen coronasteun nodig.

Dat was een aantal jaren geleden nog maar ‘slechts’ 10 miljoen euro.

Met meer dan 15 miljoen kan je prima een crisis overleven. Of niet dan?

en dan jij: hoe ga jij je geld verdienen op het web? Wij zijn er ook voor jou! Jij bent niet alleen benieuwd naar het salaris van andere sterren, maar ook jij wilt financieel onafhankelijk worden.

Wil jij nou ook veel geld verdienen? 10k per maand? Nou laten we realistisch blijven. Wil jij graag 500/1000 per maand extra met affiliate marketing? Bij affiliate marketing raad je producten aan en verdien je een percentage over de sale. Dit kan via een blog/online magazine, webshop of social media. Het is dus ook een manier van inkomen voor grote influencers. Wil jij de volgende Jacko Meijaard worden? (de king of affiliate marketing) Bekijk deze cursus dan eens.

Iedereen kan geld verdienen op het internet, je moet alleen weten hoe en waar te beginnen. We guide you the way!

Hou vooral vol en wees geduldig!

Bron: Pureluxe, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here