Het vermogen van Harm van Wijk. Benieuwd? Lees het hier.

vermogen harm van wijk

Het vermogen van Harm van Wijk. Benieuwd? Then keep on reading.

Hoeveel verdient Harm van Wijk met zijn investeringen en educatie business?

Misschien ken je Harm van Wijk al van een interview met Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class of Finance Television. Hij is dan ook regelmatig te gast bij programma’s om zijn verhaal te delen en tips te geven om ook succesvol te worden met beleggen.

Wie is Harm van Wijk nou eigenlijk?

Voordat Harm ging ondernemen, heeft hij voor verschillende bedrijven gewerkt. Met de kennis die hij had opgedaan tijdens zijn studie en interesse voor beleggen ging hij aan de slag bij bedrijven om belegginssites te maken. Dit deed hij bijvoorbeeld voor de SNS bank. Ook heeft hij een baan in de verkoop en marketing gehad bij BinckBank.

Sinds 30 jaar is Harm zelfstandig en fulltime bezig met het helpen van mensen die succesvol willen worden met beleggen in aandelen, opties en crypto. Hij is dus een beleggingsexpert, aldus Harm. Tegenwoordig biedt Harm online videotrainingen en coachingtrajecten aan. Het vermogen van Harm is enorm gegroeid door zich te gaan richten op alle mogelijkheden die het internet ons biedt.

Zijn hoofdplatform en community heet Beleggen.com.

Wat is beleggen.com nou precies?

Beleggen.com is een platform voor de kritische en zelfstandig denkende belegger. Nederlands beste beleggingsexperts hebben hun krachten gebundeld waardoor zij elkaar versterken. Op de gratis community kunnen particuliere beleggers met elkaar maar ook met experts van gedachten wisselen over beleggen. De site voor de beleger dus. Je krijgt tips en adviezen van de expert beleggers

Harm van Wijk heeft verschillende inkomstenbronnen die ervoor zorgen dat zijn vermogen blijft stijgen.

Hij biedt verschillende cursussen aan. Bijvoorbeeld in 10 stappen succesvol beleggen. Hij heet meerdere boeken geschreven, hij verkoopt software. Hij organiseert evenementen. Hij geeft coaching. Hij is dus van alle markten thuis. Een ander deel van zijn vermogen komt uit inkomsten door het kopen en verkopen van bedrijven. Zo kocht hij het bedrijf Canpoy Growth Corp. Dit bedrijf verkocht hij voor vijf keer zoveel geld.

Maar dan: wat is het totale vermogen van deze man? En is hij miljonair?

Het is niet precies beend wat het vermogen van deze man is, maar het wordt geschat op minstens 1 miljoen. Hij is dus (waarschijnlijk) miljonair, maar dit weten we niet zeker.

Bron: Google, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here