Het vermogen van Jacko Meijaard. Lees hier meer.

vermogen jacko meijaard

Het vermogen van Jacko Meijaard. Wat verdient deze affiliate marketing held en internet ondernemer?

Hij is inmiddels al 10 jaar bezig met online ondernemen en affiliate marketing.

Jacko Meijaard is ee internetondernemer die al sinds zijn tienerjaren geld verdient met affiliate marketing. Toen Jacko op 19-jarige leeftijd met affiliate marketing startte, had hij als doel om ooit 7.500 euro per maand te verdienen. Nu, zo’n tien jaar later, heeft hij dit doel meer dan behaald en praat hij zelfs over het tienvoudige.

Werken in loondienst was niks voor hem, gaf hij aan in een interview met het AD. Hij wilde vrij zijn en zijn eigen ding kunnen doen.

Hij werkt keihard aan zijn business en staat iedere ochtend om half 6 op (he, start at 6, start early;)) om als eerste te checken hoeveel commissies hij ontvangen heeft. Vaak ontvangt Jacko enkele honderden euro’s commissie op een dag. Het internet is 24 uur per dag open, dus ook ’s nachts wanneer Jacko slaapt verdient hij dus geld en dat dus door affiliate marketing. Het gaat altid door.

Tijdens zijn studie in de avond uren is Jacko met affiliate marketing begonnen. Toen hij na drie maanden zijn eerste commissie binnen haalde dacht hij; hier zit brood in! Hij heeft zijn studie toen afgebroken en is teruggegaan naar Yerseke. Hij heeft toen een jaar een baan gehad en is in de avonduren blijven doorbouwen aan zijn affiliate websites. Hij heeft er meerdere en hij heeft er ook een aantal verkocht, maar de bekendste is toch: Internet Succes Gids.

Maar wat is nou het vermogen van Jacko Meijaard?

Er is weinig bekend over zijn totale vermogen, maar als hij het echt zo goed doet met affiliate marketing zal hij inmiddels wel miljonair zijn. Maar zeker weten doen wij dit niet. Hij doet hier geen uitspraken over.

Wil jij nou ook beginnen met affiliate marketing? Wil jij net zo succesvol online worden als Jacko Meijaard? Bekijk dan zijn cursus en ga ervoor! Always remember: good things take time.

Bron: NRC, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here