Het vermogen van Lil Kleine in 2022. Wat verdient deze succesvolle rapper?

0
vermogen lil kleine

Het vermogen van Lil Kleine in 2022. Wat verdient Lil Kleine aka Jorik Scholten in 2022?

Hij zit veel op Ibiza en is living the Good Life met zijn vrouw en kid (al is daar veel gedoe over momenteel in de media). Wat daar precies van waar is weten wij niet.

Hij is rapper, eigenaar van een frietzaak de Belg, eigenaar van danscafé ‘t Lammetje. Hij heeft een eigen kledinglijn. Hij is eigenaar van de Street University. Een goed concept voor street thugs. Iedereen verdient de kans om succesvol te worden. Wij zijn erg benieuwd naar hoe dit concept loopt. Het is in ieder geval een goed idee. Wij vinden het ook fijn om te zien dat Lil Kleine aka Jorik Scholten iets terug doet voor de jeugd, want zo makkelijk was zijn jeugd ook niet. Vergeet nooit waar je vandaan kwam. Hij was tot slot ook coach bij de Voice of Holland, maar dit was niet zo,n groot succes.

Het vermogen van Lil Kleine aka Jorik Scholten in 2021?

Met al zijn hits en ondernemingen heeft hij inmiddels wel een paar miljoen, maar vergeet niet dat hij ook veel uitgeeft. In 2018 liet hij zich in een interview ontvallen dat hij ooit een bedrag van 422 miljoen euro bij elkaar wil sprokkelen. Schamen voor zijn uitgaven doet hij zich dan ook niet: “Ik heb weleens gezegd dat ik 60.000 euro per maand verdien. Vorige maand was dat 80.000 euro en de maand ervoor 150.000 euro. Daar doe ik niet geheimzinnig over. Mijn punt is: ik treed vaak op, ik werk hard en ik draag netjes de helft van m’n inkomsten af aan de Belastingdienst. Je zou ervan versteld staan hoe keurig mijn administratie is. Mag ik dan zelf bepalen waaraan ik mijn geld uitgeef?”. En daar heeft hij wel een punt.

Wel komt zijn Street University momenteel slecht in het nieuws. Volgens diverse cursisten schijnt het “niks” voor te stellen. Wil je hier meer over lezen? Bekijk dit dan eens.

Wil jij nou ook rijk worden? Of naja laten we realistisch blijven. Wil jij een fulltime inkomen online verdienen door middel van websites en content? Door middel van affiliate marketing. Wil jij de volgende Jacko Meijaard worden? Bekijk dan deze cursus eens, succes, je kan het! Als wij een fulltime inkomen online kunnen verdienen met 2 websites en affiliate marketing, dan kan jij het ook!

Bron: Life of an Artist, Beeld:Pexels

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here