Het vermogen van Linda De Mol anno 2022. Benieuwd?

het vermogen van linda de mol 2022

Het vermogen van Linda De Mol in 2022. Daar zijn veel mensen benieuwd naar. Linda is volop in het nieuws na het Voice schandaal en wij zijn benieuwd naar haar vermogen.

We kunnen inmiddels wel zeggen dat geld niet alles is. Geluk en liefde is alles.

De wereld van Linda staat momenteel op zijn kop en we leven met haar mee en houden het nieuws in de gaten. Maar toch zijn we erg benieuwd naar het vermogen van Linda de Mol in 2022. Lees gauw verder.

CARRIÈRE VAN LINDA DE MOL

De De Mol-telg Linda werd in 1964 geboren in de mediahoofstad van Nederland, Hilversum en dat kon niet anders dan een media carrière betekenen. Op 12-jarige leeftijd begon ze al te presenteren bij de VARA, terwijl ze als tiener ook doorsnee baantjes had, zoals kranten bezorgen. Na haar Middelbare schooltijd besloot ze rechten te gaan studeren in Amsterdam.

Enkele jaren later deed ze auditie bij het Engelse Sky Channel, die wel brood in haar zagen. Ze besloot haar studie stop te zetten en haar tv-ambities na te jagen. Hierna volgde diverse acteerrollen in Nederland en kreeg ze veel klussen binnen als presentatrice. Met programma’s als: Ik hou van Holland, Postcode Loterij Miljoenenjacht en Gooische vrouwen maakt ze haar tv debuut.

Linda can do it all!

Ze heeft ook haar eigen blad: Linda en Linda meiden. Linda is in 2003 opgericht en is een groot succes. Daarna volgde Linda Meiden. Een tijdschrift van de makers van tijdschrift LINDA. LINDA. meiden staat boordevol interviews, grappige columns, nieuwtjes, interessante en persoonlijke verhalen, funfacts en heel veel beauty, mode en accessoires. Oftewel deze vrouw heeft een media imperium. Maar misschien is het tijd om even offline te gaan.

Wat is het vermogen van Linda de Mol anno 2022?

Haar tv-contract ligt uiteraard niet open en bloot. Ze is ook nog eens creatief directeur van Net5. Volgens het zakenblad Quote lag het eigen vermogen van Linda de Mol in 2017 op bijna 28 miljoen euro.

Haar tv-contract ligt niet open en bloot op straat, maar het zal haar beslist geen windeieren leggen. Zo is ze naast de best scorende presentatrice ook creatief directeur van Net5. Volgens zakenblad Quote lag het eigen vermogen van haar ‘Linda de Mol producties bv’ in 2017 op €27,8 miljoen.

We denken dat ze anno 2022 wel meer dan 30 miljoen waard is. Het is natuurlijk wel een lastige tijd geweest door corona.

Wist je dal dat Linda twee enorme studentenhuizen voor haar kinderen heeft gekocht? Enorme woningen!

We wish you the best for the coming period.

Bron: Quote , Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here