Het vermogen van Max Verstappen in 2021. Lees hier meer.

vermogen max verstappen

Het vermogen van Max Verstappen in 2021. Ben je benieuwd? Veel mensen zijn hier in ieder geval wel benieuwd naar.

Wie kent hem niet?

Max Emilian Verstappen (Hasselt, 30 september 1997) is een Belgisch-Nederlandse autocoureur. Hij rijdt in de Formule 1 – onder de Nederlandse vlag – bij het team van Red Bull Racing. Zijn vader is voormalig Formule 1-coureur Jos Verstappen. In de formule 1 draait het om enorme bedragen. Van een miljoentje meer of minder wordt nauwelijks nog opgekeken. Dat geldt ook voor de salarissen van de coureurs. De grootverdieners harken jaarlijks tientallen miljoenen binnen.  

Wat is het vermogen van Max Verstappen in 2021?

Dat Max Verstappen er warmpjes bij zit zal je niet verbazen. Volgens de jaarlijkse berekening van het zakenblad Forbes ontvangt Verstappen dit jaar een basissalaris van 25 miljoen dollar. Daarnaast zijn er in zijn contract diverse prestatiebonussen opgenomen voor overwinningen en de wereldtitel. Naar verluidt mag hij per overwinning 1 miljoen dollar extra bijschrijven op zijn rekening. Als hij de huidige vorm doortrekt in de tweede seizoenshelft en de titel naar Milton Keynes haalt, eindigt Verstappen dit jaar naar schatting met een salaris van zo’n 40 miljoen dollar. Hiermee staat hij riant tweede in de lijst van de grootverdieners, achter rivaal Lewis Hamilton. 

Het vermogen van Max Verstappen? Rond de 40 miljoen en dat op zo,n jonge leeftijd!

Wil jij nou geld online verdienen? Door middel van affiliate marketing? Het is niet makkelijk, maar kan jou na een aantal jaar zeker wel 5k per maand opleveren. Klinkt dat goed? Bekijk dan deze cursus eens.

Bron: man-man, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here