Het vermogen van Patty Brard. Hoe rijk is deze dame?

wie is er miljardair in nederland

Wie kent deze dame niet?

Patty Brard (geboren op 25 maart 1955 in Sorong, Nederlands-Nieuw-Guinea) is een actrice, presentatrice en zangeres. Ze is van alle markten thuis en heeft ook van alles gedaan.

Sommige mensen vinden haar niks, anderen vinden haar wel leuk.You like or you hate her.

Patty begint haar muzikale carrière als zangeres in de populaire meidengroep Luv. Ook heeft Patty behoorlijk wat gedaan op de televisie. Ze begon in de jaren tachtig met assisteren bij TROS-tv-programma Bananasplit. Halverwege de jaren negentig begon ze met het maken van een reeks tv-programma’s als Brard gaat extreem en Absolutely Patty. In 2001 presenteerde ze de derde reeks van het tv-programma Big Brother. Ze kreeg een aantal programma’s waarin de kijkers een blik in haar leven kregen, in 2009 zat ze in de jury bij K2 zoekt K3. Ze is van 2018 tot 2019 vaste tafelgast bij RTL Late Night met Twan Huys. In 2019 verving ze Gordon als presentatrice in het RTL5-programma Hotter Than My Daughter. 

Ze heeft moeilijke tijden gekend, waaronder een faillissement, een paar scheidingen en hoogoplopende ruzies,maar heeft nu weer gewoon succes. Ze is in ieder geval weer goed bezig.

Bekende Buren heeft onderzoek gedaan naar haar vermogen. Patty heeft op haar huisadres in Amstelveen twee bedrijven op haar naam staan; Extreme B.V. en Hupsakee B.V. Het eerste bedrijf werd door Brard opgericht voor het produceren en presenteren van tv programma’s.Het eigen vermogen bedraagt rond de 900.000 euro en dat mag best wel een prestatie worden genoemd. Het tweede bedrijf oogt wat minder spannend qua cijfers en heeft, volgens de gegevens van de Kamer van Koophandel, een eigen vermogen richting de ton euro. Dit is echter niet alles. Patty en haar man Antoine bezitten ook nog een villa in Amstelveen die zij kochten voor een onbekend bedrag, maar waar wel een hypotheek op rust van 1,5 miljoen euro.

Wat is haar vermogen in 2023?

Ze heeft een contract bij Talpa en verdien goed geld mee elke maand. Het vermogen van Patty Brard wordt volgens Bekende Buren geschat op 2.5 miljoen euro.  Not bad at all!

Wil jij nou ook rijk worden? Door bijvoorbeeld te beleggen op de beurs? Is dat iets voor jou? Bekijk dit dan eens.,

Previous articleHet vermogen van Britt Dekker in 2024. Hoe rijk is zij?
Next articleHet vermogen van Dave Roelvink. Hoe rijk is hij?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here