Het vermogen van Josylvio. Benieuwd?

0
vermogen josylvio

Het vermogen van Josylvio.

Hoeveel verdient jouw favoriete rapper en ondernemer nou eigenlijk?

Nou om heel eerlijk te zijn is de rapper hier niet zo open over. Wij weten dat hij niet uit een rijk milieu komt (uit het niet rijke gedeelte van Naarden) en zichzelf naar de top heeft gewerkt met grote hits zoals “Gimma”, “Hosselaar”, “Catch” en “Het leven is een trip”. Vele samenwerkingen en hits verder is hij een groot succes.

Hij heeft een eigen recordlabel: Hella Cash Gang, zijn eigen kledinglijn (hij verkoopt hoodies en meer), een horlogelijn en volgens mij investeert hij ook wel in vastgoed (zoals veel rappers), maar dit weten wij niet zeker. Hij woont samen met zijn vrouw en 2 kinderen in het mooie IJburg.

Maar dan het vermogen van Josylvio?

Hij heeft aangegeven in een interview met de Groene Amsterdammer dat hij inmiddels miljonair is en dit kan ook best wel als je zijn succes bekijkt. Hij is inmiddels al 6 jaar bezig en met succes. De corona tijd zal wat lastiger zijn geweest, maar dat geldt voor vele artiesten.

Het vermogen van Josylvio? Een miljoen inmiddels denken wij! Lekker bezig!

Wil jij nou ook veel geld verdienen? Financieel onafhankelijk zijn?Of in ieder geval een fulltime inkomen online verdienen? Geld verdienen door middel van websites met content? Wil jij beginnen met affiliate marketing? De toekomst trend en de manier om online geld te verdienen door middel van content en websites. Maar ook als social media influencer kan je er geld mee verdienen. Neem hier dan eens een kijkje. Ga ervoor en remember: good things take time!

Bron:Life of an Artist & Groene Amsterdammer, Beeld: Flickr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here