Het vermogen van Romee strijd. Benieuwd?

vermogen romee strijd

Het vermogen van topmodel Romee Strijd? Wat bezit deze dame?

Deze dame staat al jaren aan de top als model. Ze loopt shows voor onder andere Yves Saint Laurent, Chanel en last but not least de big: Victoria’s Secret. Samen met haar man Laurens van Leeuwen heeft ze onlangs een dochtertje gekregen. She is living the happy family life.

Wat is het vermogen van Romee Strijd?

Het vermogen van Romee Strijd wordt geschat op ongeveer 5 miljoen euro. Het is niet zeker of dit ook zo is. Ze is hier niet open over. Ze heeft 2 huizen, een appartementje in Amsterdam met een hypotheek van bijna 1 miljoen. Daarnaast blijkt uit de Vogue dat ze een tweede huis heeft in New York. Deze zou gelegen zijn in de hippe wijk Chelsea. Wat dit huis precies gekost heeft, is onduidelijk. Wel is het te verwachten dat het de nodige centjes heeft gekost, omdat wonen in New York nogal wat kost.

Ze doet het in ieder geval erg goed. Het vermogen komt natuurlijk voor een groot deel door Victoria Secret, wat aardig wat geld oplevert.

Romee Strijd mag dan pas 25 lentes jaar zijn, over haar leven ná haar modellencarrière heeft ze al nagedacht. Ze zou graag een eigen brunchplek willen of iets doen met interieur, aldus Romee.

Het vermogen van Romee Strijd? Meer dan 5 miljoen. Lekker bezig!

Bron: Tradingcoach & Vogue, Beeld: Flickr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here