Het vermogen van Tonny Loorbach. De marketeer van Nederland. Benieuwd?

vermogen tonny loorbach

Het vermogen van Tonny Loorbach. Benieuwd? Lees dan gauw verder.

Tonny Loorbach is misschien wel een van de bekendste online marketeers van Nederland & België.

Met zijn specialiteit in SEO is hij 10 jaar geleden begonnen met de IMU (Internet Marketing Unie). Samen met zijn partner Martijn van Tongeren. De IMU is inmiddels 10 jaar later uitgegroeid tot het toonaangevende platform op het gebied van online marketing. Tonny en Martijn hebben met de IMU al vele ondernemers geholpen in het opzetten en/of ontwikkelen van een eigen online business.

IMU ontwikkelt zelf ook software. Alle software die IMU ontwikkelt en ontwikkeld heeft, heeft betrekking op online / internet marketing of ondernemen via het internet. Verder hebben ze vele ebooks. De verschillende IMU ebooks laten zien dat IMU een ware autoriteit is op het gebied van online marketing. De ebooks van IMU hebben gezamenlijk meer dan 100.000 downloads wat aangeeft wat de waarde is van de verschillende ebooks. Sommige kun je gratis downloaden.

Vandaag de dag staan er 8 bedrijven en bevliegingen op de naam van Tonny Loorbach. Een echte ‘serial-entrepreneur’ oftewel ‘serie-ondernemer’ dus.

Waar hij begon als ware SEO expert bij winst.nl, een bedrijf van Eelco de Boer, is hij met deze skills ook de IMU gestart, waardoor er inmiddels meer dan 300 artikelen in de top 3 van Google staan. Tonny Loorbach is ook auteur van meerdere boeken. Deze boeken zijn zowel betaald als gratis. Hij is een spreaker en hij heeft een podcast die hij samen met Martijn van Tongeren is gestart. Hij geeft ook coaching en is dus van alle markten thuis op marketing gebied.

Maar dan: wat is het vermogen van Tonny Loorbach?

Hij is oprichter en eigenaar van de IMU (een miljoenenbedrijf). Hij is mede-eigenaar van de software Phoenix, hij is mede-eigenaar van Huddle, de alles-in-1 community software en nog meer.

Daarnaast participeert Tonny ook no in een aantal andere bedrijven én is hij investeerder samen met zijn broer.

Wij schatten zijn vermogen op een paar miljoen, maar dit weten wij niet zeker. Hier doet hij geen uitspraken over. Maar aan zijn succesvolle (Miljoenen) bedrijven te zien zal dit wel zo zijn.

Wil jij nou ook succesvol online ondernemen? Bekijk dan onze shop. Je vindt daar alle tools die je nodig hebt voor een succesvolle onderneming.

Bron: IMU, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here