Het vermogen van Doutzen Kroes. Benieuwd?

0
vermogen doutzen kroes

Het vermogen van Doutzen Kroes. Benieuwd?

Mirror Mirror on the Wall: The prettiest DOLL of them all. Of niet dan? Its topmodel: Doutzen Kroes.

Doutzen Kroes is voor vele mannen de ideale vrouw. Een beauty met de Brains! Maar dat blijft het ook, want ze is al jaren gelukkig man DJ Sunnery James Gorré, met wie ze een zoon en een dochter heeft. Waar ze ook gelukkig mee is, is haar goed gevulde bankrekening.

Doutzen Kroes begon als 18-jarige jongedame al met werken als fotomodel dankzij een contract met Paparazzi Model Management. Van het een kwam het ander en al gauw was zij geen onbekende meer, maar een veel gevraagde professional. In haar lange carrière is ze het gezicht geweest van toonaangevende merken als  Versace, Dolce & Gabbana, Gucci, Ralph Lauren, Michael Kors, Yves Saint Laurent en Viktor & Rolf. Grote namen dus. Maar ze is niet alleen model. Ze heeft ook een eigen lingerielijn met het merk Hunkemoller. Ook heeft ze sponsorcontracten bij Mercedes en L’Oréal en investeert ze in stukken grond in het Friese plaatsje Oostermeer. En wat dacht je dan van Victoria Secret? Ook hier heeft ze veel geld mee verdient.

Wat is het vermogen van Doutzen Kroes?

In 2021 wordt haar vermogen op zo,n 30 miljoen dollar geschat. Daar kan je goed van leven en dat doet ze ook. Ze heeft een huis in het Gooi (ze is inmiddels dus een Gooische vrouw). Ze woont in het mooie Huizen met haar man en 2 kinderen. In laatstgenoemde plaats heeft ze in 2018 een mooie vrijstaande woning gekocht voor 1.650.000 euro en er een hypotheek op gevestigd van 2.5 miljoen euro. Ze woont nu in de buurt van Linda de Mol.

Wil jij nou ook veel geld verdienen? Financieel onafhankelijk zijn? In iedergeval een fulltime inkomen verdienen op het internet? Geld verdienen door middel van websites met content? Wil jij beginnen met affiliate marketing? De toekomst trend en de manier om online geld te verdienen door middel van content en websites. Maar ook als social media influencer kan je er geld mee verdienen. Neem hier dan eens een kijkje. Ga ervoor en remember: good things take time!

Bron: Man-Man & Bekende Buren, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here