Hoe komt Kim Kardashian zo succesvol?

kim kardashian succesvol

Hoe komt Kim Kardashian zo succesvol? Wat doet ze toch?

Kim Kardashian. De beroemdste vrouw ter wereld en ze is ook nog eens succesvol. Maar hoe kan dit toch? Ze is obsessed met fame en doet alles om relevant te blijven en dit werkt voor haar merken en om geld te verdienen.

Ten eerste is het belangrijk om te weten dat ze rijk geboren is. Haar vader was een succesvolle advocaat. Haar moeder een golddigger en ja iedereen die wordt geboren in een rijk gezin en dus geld heeft kan geld maken. So simpel is dat dus. Wie miljoenen heeft kan miljoenen maken en misschien wel meer.

Ze werd famous door een sex-tape en als de styliste van Paris Hilton, maar heeft nu meer dan 15 jaar later haar eigen entrepreneur empire.

Ze heeft een succesvolle shapewear lijn SKIMS (of het echt 3 miljard waard is lijkt me niet na 2 jaar corona), maar goed loopt het wel. Ze heeft net haar merk SKKN BY KIM op de markt gebracht (deze skincare lijn is overigens geen succes). Je kan niet altijd succes hebben uiteraard. Ze heeft een app, een boek, is influencer, is realityster etc. Ze heeft miljoenen volgers op Instagram. Er komt van allerlei kanten geld binnen en inmiddels is ze 1 miljard waard (als dat waar is). Het verbaast me ook niks als het wat minder dan dat is.

Not bad for a girl with no talent en daar zeg je wat. Ze doet toch iets goed.

Zijn het haar beroemde billen? Haar netwerk skills? Haar moeder?

We weten het niet.

Jullie wel?

Tell us!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here