Hoe rijk is Famke Louise nou eigenlijk?

hoe rijk is famke louise

Hoe rijk is Famke Louise?

Famke Louise Meijer geboren in Almere op 9 december 1998, ze is bekent onder haar artiesten naam Famke Louise en is een Nederlandse vlogger, model en zangeres. Haar Youtube kanaal heeft op het moment 344.000 abonnees en haar muziek video’s worden miljoenen keren bekeken.

Eind 2017 behaalde ze hits met de nummers “Vroom” en “op me Monnie”.  Ze was eerst een vlogger, maar is overgegaan op muziek maken. Al is er veel kritiek op haar muziek en haar stem, maar wij vinden deze dame wel lef hebben.

Tegenwoordig is ze steeds meer op televisie waaronder het programma Expeditie, de jongens tegen de meisjes en jachtseizoen van StukTV. Daarnaast heeft ze no een documentaire serie over haarzelf die alleen te zien is op videoland. Eind 2018 verscheen “Famke Louise’, de documentaire’ op Videoland. In deze documentaire vertelt Famke over haar successen, tegenslagen en wat extreme bewondering en haat doet met een meisje van haar leeftijd. One to watch!

Hiernaast heeft Famke Louise ook nog een kledinglijn. Bekijk hier haar webshop. We hebben geen idee hoe deze webshop loopt.

Tot slot, is Famke ook nog influencer en heeft ze meer dan 1 miljoen volgers op Instagram. Hier verdient ze ook geld mee. Ze heeft dus meerdere inkomstenbronnen. Misschien investeert ze ook wel in het 1 en ander, maar dat weten we niet.

Maar dan: hoe rijk is deze dame nou eigenlijk?

Het is een moeilijke tijd voor artiesten dus ze zal nu (onder andere) afgelopen jaar niet zoveel hebben verdiend als normaal.

Alleen al een optreden van Famke kost € 2000,- voor een kwartier. Dit tikt normaal dus hard aan. Volgens de populaire website Axed verdiende Famke Louise met haar hits die 9 miljoen keer werden gestreamd € 65.000,- in twee maanden. Daarnaast wordt haar muziek ook flink bekeken op Youtube en als we dit uitrekenen is dit ook nog tussen de € 15.000,- en € 25.000,- euro in diezelfde maanden. Ondertussen gaan de streams en views gewoon lekker door.

Haar vermogen wordt volgens bronnen geschat op 7/8 ton. Ze wil in 5 miljonair zijn gaf ze aan in een interview in 2018, dus ze is zeker hard op weg. Wij zijn benieuwd.

Bron: watverdient.nl, Beeld: Pexels

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here