Ikwilgroeien.nl. De business van talent en ondernemer Ali B.

ikwilgroeien.nl

Ikwilgroeien.nl: De business van de succesvolle ondernemer, coach en rapper Ali B. Lees hier meer.

Ali B is van alle markten thuis: rapper, comedian, coach en ondernemer. Hij is natuurlijk al eigenaar van Spec entertainment. Lees hier meer over SPEC. Het artiesten management label van Ali B en van Bregje Kommers (zijn vrouw).

We willen allemaal graag groeien, maar waarom niet samen groeien? Ali maakt het mogelijk.

Deze website is voor jou als jij ook gelooft dat je voor meer bestemd bent dan je huidige situatie. Je actie wilt nemen. Je gelooft dat je de leiding over je leven kunt hebben. Je belangrijke vaardigheden wilt krijgen of verbeteren. Je behoefte hebt aan een omgeving waar je aan kunt optrekken. Jij gelooft in waarde toevoegen en overvloed.

Toch geven veel mensen te snel op. En daardoor lukt er niks. Check eens bij jezelf: voel je de ambitie om iets vets te doen in je leven? Om alles uit jezelf te halen? Om de beste te worden in wat je wilt, als ondernemer, artiest, ouder of wat dan ook? Loop je vast of weet je niet waar je moet beginnen?

Laten we het dan samen doen,aldus Ali B. Hij leert je stap voor stap hoe hij alles bereik heeft en laat je meekijken achter de schermen. En ik stel jouw vragen aan de grootste namen in mijn netwerk. Bovendien staat er een hele community klaar om jou verder te helpen.

Join the community voor gelijkgestemden en haal alles uit je leven.

Klinkt goed toch?

De aanmeldingen zijn tijdelijk stop gezet voor ikwilgroeien.nl, waarschijnlijk zit hij bomvol, maar hou de site in de gaten als dit iets voor jou is.

Bron:ikwilgroeien.nl, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here