Influencer en model Demi Rose. Hoe verdient ze haar geld?

influencer demi rose

Influencer Demi Rose. Wie is deze dame nou eigenlijk?

Het internet staat vol met “modellen” foto’s van de influencer Demi Rose Mawby. Demi Rose heeft inmiddels meer dan 16 miljoen influencers op haar Instagram en is een grote influencer. Ze is het hele jaar op reis en maakt ons dan ook blij met foto’s uit verschillende tropische oorden. Living the good life, maar hoe dan? Ze is vaak op Ibiza te vinden (daar heeft ze een huis). Ze heeft samenwerkingen met onder andere het populaire merk Pretty Little Thing. Ze plaatst gewaagde foto’s op haar Instagram. Eigenlijk best wel zonde, want op het populaire platform Onlyfans kan je met je sexy (erotisch getinte) foto’s geld verdienen. Inmiddels zit ze dus ook op OnlyFans om haar foto’s te laten zien. Doordat er steeds meer celebrities en influencers op Onlyfans gingen heeft ze ook de stap gewaagd. Benieuwd naar wat je precies met OnlyFans kan verdienen? Lees dit dan eens.

Het vermogen van Demi Rose

Het vermogen van Demi Rose wordt ongeveer op 4 miljoen geschat. Hoe ze precies aan dit geld is gekomen is niet helemaal duidelijk. Ze timmert in ieder geval aan de weg als influencer en als “model” en nu dus op Onlyfans. Met onlyfans zal ze wel goed verdienen. Verder woont ze zowel in Engeland (In London) als in Ibiza.

Wil jij nou ook veel geld verdienen? Financieel onafhankelijk zijn? Of in iedergeval gewoon een fulltime inkomen door middel van het internet? Geld verdienen door middel van websites met content? Wil jij beginnen met affiliate marketing? De toekomst trend en de manier om online geld te verdienen door middel van content en websites. Maar ook als social media influencer kan je er geld mee verdienen. Neem hier dan eens een kijkje. Ga ervoor en remember: good things take time! Het hoeft dus niet naakt, er zijn ook andere manieren van online verdienen, succes!

Bron:Instagram &celebritynetworth. Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here