Intermediair: de site die je moet kennen!

intermediair

Intermediair: het work-life platform voor hoogopgeleiden.

Een interessante website voor hoogopgeleiden. Je vind er niet alleen vacatures, maar ook tips, interviews met inspirerende professionals en de mooiste ontwikkelingsmogelijkheden bij interessante werkgevers of opleiders.

Het werd in 1965 opgericht door Lo de Gruyter als een gratis maandblad. In het jaar 1999 maakte ze de stap naar het internet, waar naast redactionele artikelen ook personeelsadvertenties te vinden waren. 

Na overname door de Persgroep in 2012, kwam na ruim 47 jaar een einde aan het bestaan van het grootste gratis weekblad voor hoogopgeleiden, maar werd deze vervangen door een digitaal magazine met dezelfde naam. De eerste editie verscheen in november 2012 en werd opgericht vanuit het oogpunt dat Intermediair continu inspeelt op de veranderingen in de markt en innoveert. Het magazine werd wekelijks ruim 132.000 keer geopend en werd daarmee in één keer het grootste digitale weekblad van Nederland.  

In maart 2018 werd het digitale Intermediair Magazine samengevoegd met de website op een geheel vernieuwd work-life platform waar Intermediair hoogopgeleid werkend Nederland helpt de juiste keuzes te maken in het werkende leven met verrassende artikelen, nieuwe kansen, handvatten en concrete stappen. 

Intermediair: een interessante website voor carriere tijgers!

Bron: Intermediair, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here