Is Gordon rijk? Ben je benieuwd?

is gordon rijk

Is Gordon eigenlijk rijk? Ben je benieuwd? Lees het hier.

“Ik ben een entertainer in hart en nieren”, aldus Gordon zelf. End at is hij ook. Hij is zanger, ondernemer, presentator en entertainer. Hij kan het allemaal.

Hoewel zij leven niet altijd maar zonneschijn is geweest, weet de praatjesmaker altijd postief te blijven. Naast het zijn van zanger is hij voornamelijk te zien op televisie en heeft hij ook diverse ondernemingen. In totaal bezit de Amsterdammer 3 goedlopende horecazaken; 2 in Amsterdam en 1 in Blaricum. Met meer dan 60 man personeel in totaal werd er – voor het sluiten van de horeca – flink wat omzet gedraaid. Naar verwachting houdt hij hier jaarlijks €500.000 over aan de horecazaken. Al zal het in de corona tijden moeilijk zijn geweest voor de ondernemer.

Je kent Gordon waarschijnlijk vooral van de televisie met programma’s als “Hotter Than My Daughter”, een hilarisch programma wat hij leuk presenteert en “Hollands Got talent” etc en nu “Down the Road. Naar verluid verdient hij met zijn tv-zaken jaarlijks €900.000.

Maar dan, de grote vraag: is Gordon nou eigenlijk?

Ja zeker wel!

Het totale vermogen van Gordon wordt geschat  anno 2022 tussen de €6 en €8 miljoen. Zodra de horecagelegenheden weer volle bak aan de slag kunnen, zal het vermogen van Gordon in ieder geval weer toenemen.

You go Gordon!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here