Is Mark Rutte miljonair? Lees het hier.

het vermogen van linda de mol 2022

Veel mensen willen weten hoe rijk Mark Rutte is en Google bied je die mogelijkheid.

Is Mark Rutte miljonair? Wat denken jullie?

Mark Rutte, wie kent hem niet? Ons Nederlands minister-president én minister Algemene Zaken sinds 2010! Maar wat levert deze rol nu eigenlijk op? Het is zeker geen makkelijke baan en hij krijgt veel over zich heen.

Wie is Mark Rutte?

Even kort, wie is deze man eigenlijk?

Iedereen kent hem wel, Mark Rutte. Zeker tijdens de corona crisis hebben we veel van hem gehoord. Ook krijg hij veel over zich heen tijdens de crisis. Het waren geen makkelijke jaren, voor ons niet, maar ook voor de ministers niet. Al sinds 2010 is Mark Rutte Nederlands minister-president en minister van Algemene Zaken. Dit maakt hem de langstzittende minister-president binnen de historie van Nederland. Daarnaast is Rutte politiek leider van de VVD.

Wat is het vermogen van Mark Rutte? Is hij miljonair?

Als minister-president van Nederland is Mark Rutte eigenlijk altijd druk met zijn werk. Grote kans dat hij hier dan ook aardig wat aan verdient. Het totale vermogen van Mark Rutte wordt geschat op dik €2 miljoen.Hij is dus miljonair en dat mag ook wel, want het is een drukke en verantwoordelijke baan die hij heeft.

Als minister-president van Nederland verdient Mark Rutte zo’n €170.000 per jaar. Dit bedrag is inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Daarnaast wordt hij nog vergoed voor onkosten. Op welk bedrag kom je dan uit per maand? Mark Rutte verdient gemiddeld rond de €14.000 per maand.

Een mooi bedrag dus!

Maar als ondernemer kan je nog veel meer verdienen. Ben jij benieuwd hoe en met wat? Lees dan onze andere artikelen.

Wil jij nou graag je geld verdienen met beleggen? Wil je hier meer over leren? Bekijk dit dan eens.

Previous articleWelke banen verdienen 3000 euro per maand?
Next article3 eigenschappen van miljonairs. Heb jij ze ook?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here