Jia Ruan. Deze online ondernemer moet je gewoon kennen.

0
jia ruan

Wie is Jia Ruan? Die je misschien wel kent van de Youtube reclames (soms best vervelend ja).

Jia Ruan is jonge succesvolle online ondernemer. Hij deelt zijn kennis en ervaring (ook gratis) online; het is echt supermotiverend. Het is zeker de moeite waard om zijn gratis e-book The Mindset te lezen.

Hij heeft Chinese ouders en is opgegroeid met een ondernemers mindset. Zijn ouders hadden drie restaurants en waren daar constant mee in de weer. Hij nam de ondernemers mindset van zijn ouders en tal van online mentoren over en ging aan de slag. Jia Ruan leerde zichzelf e-commerce (online verkoop) en alles rondom een mindset die succes beoogt. Jia Ruan heeft een online training opgetuigd voor iedereen die ook online geld wil gaan verdienen. De training genaamd “Bol Masterclass” was daarmee geboren. In de training gaat hij stap voor stap in op hoe je je eigen e-commerce business opzet naar zijn voorbeeld. Je leert om producten in te kopen en te verkopen via het platform Bol.com.

Hoewel het soms overkomt dat Jia in zijn eentje de toko runt, zit er een vrij groot team achter zijn bedrijf dat Unstoppable Lifestyle B.V. heet. Om in Nederland via Paypro producten te kunnen verkopen hebben ze een bedrijfsadres in Amsterdam, maar daar is hij zelf blijkbaar bijna niet te vinden. Hij bevindt zich vaak in Spanje, of op Bali. Living the Good Life dus!

Volgens Ria Juan draait online ondernemen om het hebben van de juiste mindset. Met een 9 tot 5 mindset kom je nergens inderdaad. Start at 6!;)

Benieuwd naar zijn vermogen? Lees dit dan eens.

Wil jij nou ook graag geld online verdienen? Ben jij ook geen studietype? Wat dacht je van affiliate marketing? Leer hier alles over in deze cursus.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here