Jonge e-commerce goeroes. Trap er niet in, want?!

Jonge e-commerce goeroes. Er werd een artikel geschreven op Marketingfacts om er niet in te trappen. Maar in wat eigenlijk? Ze beloven je geen duizenden euro’s en geen garandeerd succes. Ze leren je alleen in hun cursus wat hun succesvol heeft gemaakt. Net zoals dat je op een school ook veel leert. Veel scholen leren jongeren niks met betrekking tot ondernemen en voor jezelf beginnen en dat doen deze mannen wel. Ze zijn de voorgangers op het gebied van online ondernemen. Wat leert school je daarover dan? Het internet heeft mij laten ontdekken dat er geld valt te verdienen met bloggen.…en met online content. Dat heb ik niet op school geleerd hoor. School loopt wat dat betreft erg achter. Als je aan de wat “oudere” leraren iets vraagt over online ondernemen, weten ze er meestal niks van. Geld verdienen met bloggen of online content, kan dat dan? Ja dat kan! Welcome to 2021

Uiteraard kan je het ook anders aanpakken. Je kan jezelf helemaal verdiepen hierin, boeken erover lezen, artikelen/blogs lezen, het internet afstruinen, maar alles wat je moet weten leer je in zo,n cursus. Niet iedereen is gemaakt om zichzelf van alles aan te leren. Hier heb je tegenwoordig goede cursussen voor en dat bieden deze mannen je dus aan. Ze helpen je op weg, maar verdienen daar zelf ook geld aan. Best of both worlds dus!

Dus of je nou naar school gaat en een hoop leert waar je eigenlijk niks aan hebt, of dat je nou een cursus afneemt met iets waar je graag verder in wil.

E-commerce is de toekomst en steeds meer winkels verdwijnen dan ook. Mensen shoppen online!

Uiteraard zal er wel het 1 en ander overdreven zijn en zullen ze misschien niet miljonair zijn of misschien eerst jarenlang keihard gewerkt hebben voor hun succes. Mensen overdrijven vaak of doen zich rijker voor, maar waarom “trap er niet in?”, dat vinden wij een beetje overdreven.

Wij hebben ook een shop en het enige wat we daarmee willen is jonge ondernemers die niet uit een rijk gezin komen of niet weten waar en hoe ze moeten beginnen op weg te helpen met hun idee. Wat ondernemen is nou eenmaal niet alleen voor de rijken. Je moet de juiste tools, websites en bedrijven weten. En uiteraard verdienen wij wel wat aan onze tipsshop door middel van affiliate marketing. Hierbij krijg je een percentage over een sale als iemand via jouw link iets koopt. Je zit dus nergens aan vast. Je kan gewoon klikken en kijken of het iets voor jou is.Mocht je wat kopen via de link, bijvoorbeeld een website via Fiverr, dan krijgen wij een percentage.

Dus jonge goeroes in E-commerce, trap er niet in? Decide for yourself!! Ben jij een geboren ondernemer? Ga er dan voor! Deze cursussen leren je dingen die school je in ieder geval niet leert.

Bron: marketingfacts.nl, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here