Jonge self-made miljonairs. Benieuwd? Lees het hier.

jonge self made millionaires

Self-made millionaires. We all would want that right? Money over everything? Nou dat is niet helemaal waar. Geluk en liefde over everything. Maar geld hebben is toch ook wel een fijn en geeft je een hoop vrijheid.

Hier enkele self-made millionaires die miljonair waren voor hun 30ste en uiteindelijk Billionair. Like what? Laat het je inspireren en lees vooral onze andere artikelen.

1.Mark Zuckenberg: 22

Deze man moet je wel kennen van de populaire social media app: Facebook. Who doesnt have it? Hij was millionair op zijn 22ste. Dit dankzij een investering van VC Accel, waardoor hij 1 miljoen dollar kon bijschrijven op zijn studentenrekening. Hij is nu 130 miljard waard.

2.Evan Spiegel: 23

Hij was een jaartje ouder dan Mark maar even briljant. Deze man is co-founder van de app Snapchat. Vandaag de dag heeft Evan Spiegel bijna 14 miljard.

3.Sir Richard Branson: 23

Richard startte een eigen platenlabel toen hij nog studeerde, maar wist met de eerste plaat die hij uitbracht van Mike Oldfield een wereldhit te scoren. Kort hierna vergroten hij het imperium Virgin met onder andere een vliegtuigmaatschappij  en een telefoonmaatschappij. Deze man is inmiddels bijna 5 miljard waard.

4.Larry Page: 25

Als mede-oprichter van Google verdiende hij zijn eerste miljoenen met de zoekmachine op de leeftijd van 25. Op zijn 30ste werd hij miljardair en vanaf hier ging het heel snel met Larry.

Vandaag de dag heeft Larry Page 118 miljard.

5.Bill Gates: 26

Hij werd in 1981 miljonair op de leeftijd van 26, en sindsdien gaat Bill ski-high. Hij was destijds de jongste billionaire, en 1 van de rijkste mannen van de wereld.

Vandaag de dag heeft Bill Gates 130 miljard.

6.Sara Blakely: 29

Fijn, een vrouw ertussen! Ze was 29 toen ze miljonair werd. Deze dame wist binnen één jaar miljonair te worden met haar bedrijf Spanx dat onzichtbare panty’s maakt, waarvan ze nog steeds 100% eigenaar is.Spanx is een groot succes voor vrouwen.

Vandaag de dag heeft Sara Blakely $1 miljard. Een powervrouw.

Bron: man-man, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here