Kim Kardashian heeft business advies: get your ass up and work! Hmmm

kim kardashian business advies

Kim Kardashian advies. Hmm. Wat vinden we daar van? She got the headlines again. Aandacht is aandacht toch?

Kim zei dat ze het beste advies heeft voor vrouwen in de zakenwereld: “Kom van je luie reet af en ga aan de bak. Het lijkt alsof niemand meer wil werken tegenwoordig.” excuse me? Working my ass off for almost all my life, but on my own and that ain’t easy.

Kim vervolgt: “Je moet jezelf omringen met mensen die willen werken. Zorg dat je een goede omgeving hebt met mensen die houden van hun werk, je hebt maar één leven.” Het is niet zo makkelijk om ondernemers en rich people te vinden als je niet uit een rijk gezin komt. Dus deze vrouw weet echt niet waar ze het over heeft en wat echt hard werken is.

Het is aardig geprobeerd van Kim Kardashian. Maar van werken heeft ze volgens mij niet zoveel kaas gegeten. Geboren in een rijke familie, beroemd geworden door een “luie” sex-tape en een business moeder die alles voor haar regelt.

Ze mag dan nu wel succesvol zijn, maar advies aannemen van deze vrouw. hmmm. Daar zijn denk ik de meningen over verdeeld.

Kim krijgt namelijk op social media veel kritiek te verduren voor haar advies aan ambitieuze vrouwen. Veel mensen wijzen erop dat Kim vorig jaar zelf nog werd aangeklaagd wegens schending van bepaalde arbeidswetten als werkgever. De klacht werd ingediend door zeven voormalige leden van Kim’s onderhoud- en schoonmaakpersoneel, die beweren dat ze niet genoeg pauzes en geen onkostenvergoedingen kregen.

Maar ons advies: dont show your ass on social media and really work your ass off. Sit down on your ass, dig down the internet, read, learn and repeat everyday, find the right people and work on your ideas. Believe in yourself! Er zijn namelijk wel mensen die andere helpen. Heb jij talent? Jouw onderneming in de media? Neem dan contact op: info@carrieretijd.nl

Het wordt tijd voor hardwerkende rolmodellen!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here