Kim Kardashian Miljardair. Like what? Lees hier meer.

kim kardashian miljardair

Kim Kardashian is nu officieel miljardair. Like what? Eerst Kylie Jenner en nu Kim Kardashian. Maar het was wel te verwachten. Ze is erg op geld gericht en doet eigenlijk alles voor geld. Geld geeft het gevoel dat je machtig bent.

Kim heeft haar vermogen opgebouwd door middel van haar twee bedrijven: KKW Beauty en SKIMS. De eerste is een make-uplijn, de tweede een kledinglijn. Ook haar realityserie: Keeping up with the Kardashians, eigen app en een stickercollectie zorgden voor het flinke vermogen van Kim. Verder verdient ze veel geld met haar social media. Daarnaast is ze natuurlijk ook al in een rijke familie geboren.

Je kan je afvragen en ik denk dat veel mensen dit (stiekem) ook wel doen. Hoe is dit mogelijk? Zoveel geld zonder talent? Terwijl er ontzettend veel echte talenten rondlopen, maar zonder geld. Weird world.

Maar mensen vergeten denk ik dat het niet alleen gaat om talent hebben. Je moet de juiste mensen kennen en je in de juiste kringen bevinden. Je moet een goede manager hebben die jou helpt na de top (denkt aan manager Kris Jenner die de deals voor de dames sluit). Je moet niet vergeten dat het al een rijke familie was en wie geld heeft kan geld maken, zo simpel is het eigenlijk. Kom je uit een arm milieu dan is het gewoon veel moeilijker om de top te bereiken zonder de juiste mensen. Moeilijker, maar niet onmogelijk: onthoudt dat! Alles kan. Remember “You are capable of anything you set your mind to man”.

Daarnaast wordt ze continue door de media opgepikt. De media schrijft maar al te graag over deze mensen en dit helpt natuurlijk mee aan haar fame en de verkoop van haar producten.

Kim kardashian miljardair: well thats a fact! Of het echt verdient is al dat geld en al die fame: dat is een andere grote vraag..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here