Luxueuze content streamen

Vroeger was streamen minder betaalbaar, daarom werd er veel illegaal films, muziek en sport gekeken via streams. Inmiddels is dat deels veranderd.  Er is nu Netflix, Hulu, Amazon Prime etc. en die zijn vrij betaalbaar. Op streamingdiensten worden veel series en sporten bekeken die een kijkje geven in het leven van rijke mensen vol luxe en weelde. Maar welke sporten en series zijn dat precies? Wij geven enkele voorbeelden.

De zomer van cricket 

Nog steeds is live sport kijken voor de rijke sportfans nog steeds toegankelijker dan voor het grote publiek. Neem bijvoorbeeld cricket, het was de afgelopen zomer de zomer van cricket, of het nu via een livestream was, een pay per view service of live, rijke mensen keken massaal cricket. 

Tegenwoordig hoef je niet veel geld uit te geven om alle sportwedstrijden te streamen. Alle streamingdiensten werden steeds toegankelijker voor het grote publiek, en zo is het ook met sport. Je kunt bijna alle populaire sporten streamen via verschillende streamingdiensten.

De populairste sporten zijn sporten die massaal gekeken worden. In de infographic van Express-VPN lees je alles over de laatste trends als het gaat om streamen van sport. Dat zijn dus niet de sporten die specifiek door de welgestelde mensen onder de bevolking bekeken worden, maar juist sporten zoals voetbal, Formule 1 en boksen die allen megapopulair zijn, niet alleen in Nederland maar ook buiten de grenzen. 

Een kijkje op een superjacht met Below Deck

Een kakelverse serie op Netflix is de realityshow Below Deck Mediterranean, die oorspronkelijk op Bravo werd uitgezonden in de Verenigde Staten en waarvan je ook de Amerikaanse versie en alle afleveringen aan de Middellandse Zee kunt bekijken op streamingdienst Hayu. Below Deck Med gaat over het reilen en zeilen op een enorm jacht en laat het leven van de crew aan boord zien. Intussen zien we ook hoe zij miljonairs met zware eisen aan hun boottrip in de watten leggen. Het levert intrigerende televisie op en laat een wereld zien die we misschien niet allemaal kennen.

Selling Sunset een kijkje in de luxueuze vastgoedmarkt 

Selling Sunset is een Amerikaanse reality tv-serie op Netflix door Adam DiVello. De serie draait om de Oppenheim Group, een high-end makelaarskantoor in de omgeving van Los Angeles (met kantoren in West Hollywood en Newport Beach) en volgt een groep makelaars terwijl ze door hun persoonlijke en professionele leven navigeren. Selling Sunset is al seizoenen lang een grote hit vanwege de luxueuze uitstraling. Fans genieten van een kijkje achter de schermen van de luxe vastgoedmarkt. De serie werd echter ook wel bekritiseerd omdat het niet altijd even realistisch lijkt. Sommige recensenten vonden het zelfs op een soapserie lijken.

Ondanks de scherpe kritiek blijft Selling Sunset een veelbekeken show op Netflix, waarvan de fans keer op keer uitkijken naar het nieuwste seizoen. Recent is bekend gemaakt dat de realityshow met twee seizoenen verlengd wordt. Dat betekent dat we nog meer te zien krijgen van de dramatische maar stijlvolle levensstijl van de Oppenheim Group crew. Seizoen zes wordt het einde van de zomer in 2022 opgenomen, en fans kunnen niet wachten om te zien wat Chrishell Stause, Christine Quinn, Heather Rae Young en de rest van de groep gaan laten zien. Krijgen we dit seizoen een bruiloft te zien? Zullen er meer spannende confrontaties zijn? Selling Sunset is must-see show voor iedereen die droomt of al geniet van een luxe leven. 

Previous articleKosten besparen bij het ontwerpen van je kantoorruimte
Next articleLive casino’s al enige tijd gretig op zoek naar Nederlandstalige croupiers

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here