Monica Geuze haar webshop. Wat is het voor een webshop en merk?

monica geuze webshop

Monica Geuze, de bekende vlogster, Instagram influencer, boekenschrijfster en onderneemster heeft een nieuw lifestyle merk afgelopen jaar op de markt gebracht en jullie zijn nieuwsgierig naar alles wat deze dame doet en dus ook naar haar nieuwe merk.

Monica heeft maar liefst twee jaar lang achter de schermen aan dit product gewerkt. Een goed product op de markt zetten kost nou eenmaal tijd.

Monica Geuze begon haar carrière in 2014, toen ze haar allereerste vlog op YouTube zette, ze was DJ, ze presenteerde Temptation Island en ze onderneemt. Deze dame is zeker allround en is van alle markten thuis. Her light is shining! Yes girl! Proud of you!

Haar webshop/merk heet SOPHIE MAE!

Waarom heet het zo? “Toen ik met dit project bezig was, moest ik dus een passende naam vinden. Ik dacht echt: dit project is mijn tweede kindje. Ik keek in de notities op mijn telefoon, want hier ik heb ooit een namenlijstje gemaakt met potentiële kindernamen. Toen zag ik Sophia Mae staan en dacht ik: dit is het, aldus Monica.

SOPHIA MAE is Monica’s meisjesdroom, zo deelt ze openhartig. “Het is altijd mijn droom geweest om een eigen merk te hebben. Het begon met een cosmeticalijn, maar transformeerde gaandeweg naar een lifestylemerk. 

SOPHIA MAE is een lifestyle brand met verschillende “amusing” producten. Van een Eternal Balm en geurkaarsen tot een gratitude journal. SOPHIA MAE wil iedereen inspireren om de ‘muse’ in zichzelf te doen ontwaken en altijd te blijven koesteren. Geurkaarsen, roomsprays en verzorgende balm. Het is zelfliefde! Treat yourself ladies met deze producten!

Heb jij al wat gekocht?

Previous articleVermogen Vincent Vianen in 2024. Benieuwd?
Next articleVermogen Vasco Rouw in 2024. Hoe rijk is hij?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here