Onderneemster Nikkie Plessen. Alles over haar mode en beauty empire.

onderneemster nikkie plessen

Onderneemster Nikkie Plessen. Een voorbeeld voor velen.

Ze heeft niet alleen een mode empire neergezet in 9 jaar, maar ze heeft inmiddels ook een beautylijn. Like what? De ideale droom van elke vrouw.

Ze is dus veel meer dan alleen die “die bekende Nederlander” die bij RTL Boulevard komt. Ze is een presentatrice, actrice en BOSS! Nikkie Plessen is vooral succesvol ondernemer binnen het Nederlandse, maar ook internationale modelandschap. Ze begon haar fashion empire in 2012 en lanceerde meerdere kledinglijnen, waaronder Nikkie en Fifth House. De Utrechtse opende meerdere eigen winkels, maar verkoopt ook haar collectie in andere (grote) modewinkels en shop-in-shops met eigen personeel in onder meer Duitsland, Noorwegen, Singapore, Indonesië en China.

In 2021 kondigde ze aan dat ook een beautylijn is begonnen. Hier kwam nogal wat kritiek op, maar wij vinden het nogal een powermove. Een mode en beauty empire!

Het creëren van een eigen beautylijn is makkelijker gezegd dan gedaan. “Ik dacht dat we een paar keer op en neer moesten vliegen en dat het binnen een jaar klaar zou zijn. Uiteindelijk heeft het tweeënhalf jaar geduurd om een kwalitatief hoogwaardige lijn met de benodigde documentatie neer te zetten. Er is niets aan het toeval overgelaten. Zelfs de flesjes hebben we zelf gemaakt.”

“We zijn niet gegaan voor een model dat al available en getest was. Alle beautyproducten waar ik van hou, zijn ontleed, zodat we eraan konden sleutelen en onze eigen formules konden samenstellen. Dat vond ik het leukste.”, aldus Nikkie Plessen.

Onderneemster Nikkie Plessen? Deze vrouw moet je gewoon kennen!

Wij zijn benieuwd waar deze powervrouw nog meer mee gaat komen.

Wil jij nou ook rijk worden? Of naja laten we realistisch blijven. Wil jij een fulltime inkomen online verdienen door middel van websites en content? Door middel van affiliate marketing. Wil jij de volgende Jacko Meijaard worden? Bekijk dan deze cursus eens, succes, je kan het! Als wij een fulltime inkomen online kunnen verdienen met 2 websites (lifeofanartist.nl) en affiliate marketing, dan kan jij het ook!

Bron: grazia, Beeld, Flickr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here