Onderneemster Nina Pierson. Alles wat je wilt weten over deze dame.

onderneemster nina pierson

Weer een dame waar we naar opkijken: powervrouw Nina Pierson.

Nina Pierson is een pionier als het gaat om duurzaam en verantwoordelijk ondernemen. Na het opzetten van creatief bureau PUP lanceerde ze samen met haar partner Jop SLA – de eerste salad bar van Nederland waarmee ze bewees dat gezond eten ook heel erg lekker kan zijn. Met 8 vestigingen in Nederland en 5 vestigingen in aantocht is ze erg lekker bezig.

Spiritualiteit speelt een grote rol in het leven van Nina; na jarenlang in Thailand gewoond te hebben met een vader als monnik en moeder als yoga docent is dat ook wel begrijpelijk.

Verder richtte ze het online magazine/blog Bedrock” op. Wij vinden dit een erg leuk online magazine en zouden hier graag voor schrijven. Bedrock is het online magazine voor een bewuste en gezonde levensstijl. De pijlers zijn simpel:mind, body and a better world! Op Bedrock vind je dagelijks informatie en inspiratie die je verder helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast biedt Bedrock tools in de vorm van praktische tips, tricks en how to’s. Zo helpt Bedrock je niet alleen bewust te worden over zaken als gezondheid, meditatie en welzijn, maar ook om in actie te komen. Bedrock is voor iedereen die gelooft dat je als mens nooit af bent, maar altijd in beweging en ontwikkeling. Perfectie bestaat niet, en dat is ok. Maar de beste versie worden van jezelf, voor jezelf en de wereld waarin je leeft, is het mooiste wat er is.

Dat klinkt super toch? one to read!

Onderneemster Nina Pierson: Een bezig bijtje dus en weer een powervrouw: one to watch!

Bron: Talkies Magazine, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here