Ondernemer en powervrouw Anna Nooshin. Deze vrouw moet je kennen.

ondernemer anna nooshin

Over powervrouwen gesproken. Een woord waar ze niet van houdt, maar ze is het toch echt! Wij kijken in ieder geval erg naar haar op. Deze ondernemer en allrounder moet je gewoon kennen.

Ondernemer Anna Nooshin: who’s that chick?

Een ondernemer die de spotlights verdient, maar Anna Nooshin is veel meer dan een succesvolle onderneemster. Ze is van alle markten thuis.

Anna Nooshin is een succesvolle ondernemer, auteur, presentatrice en online content creator op Instagram, YouTube en TikTok. Met bijna 1 miljoen volgers op Instagram is Anna op dit platform enorm succesvol. Ze heeft vele samenwerkingen met merken en heeft een eigen lingerielijn gemaakt voor Hunkemöller. Ook op Youtube is ze te vinden met meer dan 200k volgers. Ze is dus een grote influencer met veel succes.

Ze begon natuurlijk met het online lifestyle modeblog NSMBL. Een inspirerend online magazine voor de vrouw. Het bevat allerlei onderwerpen, waaronder beauty, fashion, career, food etc. Ook dit magazine was de inspiratie voor ons artiesten/creatievelingen magazine: Life of an Artist. Een vrouw die anderen vrouwen inspireert om ook te ondernemen!

Ze heeft 2 boeken geschreven en ze is ook op televisie te zien. Vanaf 2015 werkte Anna als mode- en lifestyle expert bij RTL Boulevard en een jaar later werd Anna jurylid en social media-adviseur van het RTL-programma Holland’s Next Top Model.

Haar mentaliteit is gedreven en ze stelt voortdurend nieuwe doelen voor zichzelf. In 2020 opende zij haar eigen Insta-museum: The Upside Down en in 2021 heeft zij haar eigen beautymerk NOOSH gelanceerd. Een internationaal platform voor make-upInmiddels is Anna Nooshin ook blond. Benieuwd? Lees hier meer of bekijk haar Instagram.

Waar gaat ze nog meer mee komen? Wij zijn erg benieuwd!

Ondernemer Anna Nooshin: een powervrouw to watch!

Wil jij nou ook rijk worden? Of naja laten we realistisch blijven. Wil jij een fulltime inkomen online verdienen door middel van websites en content? Door middel van affiliate marketing. Wil jij de volgende Jacko Meijaard worden? Bekijk dan deze cursus eens, succes, je kan het! Als wij een fulltime inkomen online kunnen verdienen met 2 websites en affiliate marketing, dan kan jij het ook!

Bron: speakersacademy & social media, Beeld: Flickr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here